Promotiemogelijkheden op CampersCaravans.nl

CampersCaravans.nl heeft een miljoenenpubliek. Je kunt de advertentie op verschillende manieren laten opvallen op CampersCaravans.nl. Maak gebruik van de mogelijkheden om je camper of caravan extra zichtbaarheid te geven via onderstaande mogelijkheden:

Plaats jouw advertentie bovenaan de zoekresultaten door deze promotie te kiezen. Je advertentie zakt namelijk omlaag doordat er steeds nieuwe advertenties op CampersCaravans.nl geplaatst worden. Om opnieuw aandacht te vestigen op de advertentie kun je deze omhoogplaatsen.

Omhoogplaatsen kost € 5,- per keer.

Klik hier en plaats direct je advertentie boven aan de zoekresultaten.
Topadvertenies zijn de bovenste advertenties in de resultatenlijst. Deze advertenties worden met een ster aangeduid. Met deze promotie kan jouw camper of caravan één week lang op deze posities komen te staan. Een topadvertentie is een snelle en eenvoudige manier om zeer doelgericht je camper of caravan te verkopen.

1 week topadvertentie kost € 9,- per keer.

Klik hier om promoot direct je camper of caravan als topadvertentie.
Met een homepage promotie ben je één week lang extra zichtbaar voor iedereen die CampersCaravans.nl bezoekt. Je advertentie staat één week vol in de aandacht op de homepagina van CampersCaravans.nl. Je advertentie valt dan goed op en zal door iedere bezoeker van CampersCaravans.nl gezien worden.

1 week homepage kost € 25,- per keer.

Klik hier en promoot direct je camper of caravan als homepage advertentie

Klik hier om in te loggen in jouw persoonlijke CampersCaravans.nl-account en ga direct naar 'Advertenties' om je advertentie(s) te beheren.

© 1996 - 2021 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.