Feedback

Beheer je advertentie op CampersCaravans.nl

In je persoonlijke account op CampersCaravans.nl kun je makkelijk je advertenties beheren. Pas de advertentie aan, bekijk alle reacties of biedingen, of geef je advertentie extra promotie. Deze opties vind je onder de foto in het persoonlijke dashboard van de advertentie.

 1. Klik op ‘Advertentie aanpassen’.
 2. Pas de gegevens aan zoals gewenst, bijvoorbeeld met een prijsverlaging of door extra informatie toe te voegen.
 3. Klik helemaal onderaan op ‘Wijzigingen opslaan’.
Klik hier om direct je advertentie aan te passen.
Nadat iemand gereageerd heeft via het contactformulier, is deze reactie zichtbaar in je persoonlijke account. Hier worden hier alle reacties verzameld. Ook ontvang je een e-mail van CampersCaravans.nl met daarin de reactie van de persoon die geïnteresseerd is. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan ook mappen voor spam en reclame.

Tip: Voeg je telefoonnummer toe aan de advertentie. Zo kunnen potentiële kopers direct contact met je opnemen.

Klik hier om direct al je reacties te bekijken.
Zodra iemand een bieding heeft gedaan op jouw advertentie, dan kun je dit terugvinden in je persoonlijke account. Hier vind je het overzicht van alle biedingen. Ook krijg je een bericht dat er een bieding op jouw advertentie is gedaan.

Klik hier om mijn biedingen te bekijken.
Ga naar je advertentie in je account op CampersCaravans.nl. Onder de foto van de advertentie zie je 'Verwijderen' staan.

Klik op ‘Verwijderen’.

Je krijgt een melding of je zeker weet dat je de advertentie wil verwijderen. Voordat we je advertentie verwijderen, willen we graag weten of je de camper of caravan via CampersCaravans.nl hebt verkocht. Beantwoord de vraag en je advertentie wordt verwijderd. De incasso voor de betaling wordt hierna automatisch stopgezet.

Klik hier om direct je advertentie te verwijderen.
Klik hier om direct mijn advertentie te promoten.

CampersCaravans.nl heeft een enorm veel bezoekers per maand en een groot, wisselend aanbod. Daarom is het belangrijk dat je de advertentie goed beheert. Je kunt de advertentie op verschillende manieren laten opvallen op CampersCaravans.nl. Dit vergroot de kans op een snellere verkoop van je camper of caravan.

 • Omhoogplaatsen van een advertentie - €5 per keer
 • Je advertentie zakt omlaag wanneer er nieuwe advertenties op CampersCaravans.nl geplaatst worden. Om opnieuw aandacht te vestigen op de advertentie, kun je deze omhoog plaatsen zodat jouw advertentie weer bovenaan staat.

 • 1 week top-advertentie - €9 per keer
 • Topadvertenties zijn de drie bovenste advertenties in een specifieke categorie, bijvoorbeeld: campers. Deze advertenties worden met een ster aangeduid. Met deze promotie wordt jouw camper één week lang op 1 van deze posities getoond.

  Let wel op: wanneer er meer dan 3 topadvertenties zijn ingekocht, worden de campers eerlijk en willekeurig getoond.

 • 1 week homepage promotie - €25 per keer
 • Met een homepage promotie ben je één week lang extra zichtbaar voor iedereen die CampersCaravans.nl bezoekt. Je advertentie staat één week vol in de aandacht op de homepagina van CampersCaravans.nl. Je advertentie valt dan goed op en zal door iedere bezoeker gezien worden.

Klik hier om in te loggen in jouw persoonlijke CampersCaravans.nl-account en ga direct naar je advertenties om deze te beheren.