Account op CampersCaravans.nl

Je kunt op CampersCaravans.nl een persoonlijk account aanmaken. Met dit account beheer je je gegevens en advertenties. Denk hierbij aan het opslaan van favoriete advertenties, bepaalde zoekopdrachten en eventuele biedingen op een camper of caravan. Via je eigen account op CampersCaravans.nl is het mogelijk om advertenties te plaatsen, aan te passen en te verwijderen. Uiteraard kun je hier ook je gegevens bijwerken of je wachtwoord wijzigen.

Toegang tot persoonlijke CampersCaravans.nl-account
Op CampersCaravans.nl klik je rechtsboven op ‘Inloggen’. Als je nog geen account op CampersCaravans.nl hebt, klik je hier ook op om direct een account aan te maken. Zodra je bent ingelogd, kun je gebruik maken van alle faciliteiten die je persoonlijke account je biedt. Je kunt trouwens ook weer eenvoudig uitloggen.

Mijn CampersCaravans.nl bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Hoe pas ik mijn advertentie aan?
  • Hoe bekijk ik mijn reacties?
  • Hoe bekijk ik mijn biedingen?
  • Hoe verwijder ik mijn advertentie?
Klik hier voor de antwoorden op de bovenstaande vragen!
Een overzicht van al je favoriete advertenties, met o.a. de mogelijkheid om snel terug te gaan naar de opgeslagen advertentie in je persoonlijke account.

Klik hier om meer te weten te komen over de favorieten advertenties.
Op CampersCaravans.nl kun je zoekopdrachten bewaren. Heel makkelijk voor wanneer je iets zoekt, maar het nog niet hebt gevonden. Met deze optie ontvang je een e-mail wanneer er nieuwe advertenties zijn die voldoen aan je zoekopdracht.

Klik hier om meer te weten te komen over het opslaan van zoekopdrachten.
Heb je een bod gedaan op een camper of caravan? Hier kun je het overzicht van je biedingen vinden en verwijderen als dit gewenst is.

Klik hier om meer te weten te komen over de biedingen die je geplaatst hebt.
Hier staan alle persoonlijke (inlog)gegevens, maar ook de mogelijkheid om deze aan te passen. Ook kun je hier je contactvoorkeur aanpassen en je opnieuw aan- afmelden op de CampersCaravans.nl nieuwsbrief.

Klik hier om meer te weten te komen over de mogelijkheden en de contactvoorkeuren van je gegevens.
Alleen jij kan je wachtwoord van je persoonlijke account aanpassen. Zorg ervoor dat je wachtwoord niet in handen van anderen komt.

Klik hier om meer te weten te komen over hoe je je wachtwoord wijzigd.