Feedback

Biedingen op een advertentie

Op CampersCaravans.nl kun je op sommige advertenties ook bieden. Door te bieden kun je als koper aan de adverteerder laten weten dat je geïnteresseerd bent. Hoe je dit doet, lees je op deze pagina.

Op CampersCaravans.nl kun je op sommige advertenties ook bieden. Als je een bod uitbrengt, is dit niet bindend. Je bent niet verplicht tot aan- of verkoop. Door te bieden kun je als koper aan de adverteerder laten weten dat je geïnteresseerd bent. Het bod wordt vermeld in de advertentie, samen met biedingen van andere geïnteresseerden. Zodra er een bod is geplaatst, ontvangt de verkoper een bericht met jouw bod.

Wanneer er geen mogelijkheid is om te bieden, dan heeft de adverteerder deze optie voor deze advertentie niet aangezet. Je kunt dan eventueel een bod uitbrengen via de berichtenmodule.
Je kunt je eigen bod zelf verwijderen wanneer je ervan afziet. Bijvoorbeeld wanneer je inmiddels een vergelijkbare camper of caravan hebt gekocht. Je kunt in je eigen CampersCaravans.nl-account een overzicht terugvinden van al je biedingen.
  • Plaats realistische biedingen
  • Neem contact op met de verkoper als je echt interesse hebt. Het is bijvoorbeeld al mogelijk dat de aanbieder van de camper of caravan in onderhandeling is met een andere bieder
  • Verwijder je bod als geen interesse meer hebt

Klik hier om direct naar het overzicht te gaan.