0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.

Dethleffs

336 resultaten
336 resultaten
Categorie
Filter op
Merk
Type
Soort camper
Kilometerstand
Slaapplaatsen
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Gewicht (kg)
Lengte (m)
Conditie
Zakelijk / Particulier
336 producten

Uitvinder van de Caravan
Arist Dethleffs construeerde in 1931 de eerste “Woonauto" in Duitslands. Het fenomeen "vrije tijd" was tot dusver niet echt bekend, een vakantie met het gezin een privilege en ook het toerisme stond nog in de kinderschoenen. Met de ontdekking van de caravan heeft Dethleffs een nieuw tijdperk in gang gezet. Comfortabele kampeervakanties, avontuur in de natuur, ontmoetingen met vreemde landen en andere culturele genoegens hebben een revolutie teweeggebracht in de geschiedenis van het vakantie vieren.
Vanaf het eerste uur is de Dethleffs productie gevestigd in Isny im Allgäu, een gemeente in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. De Pioniersgeest van de oprichter, Arist Dethleffs, is daar ook vandaag de dag nog aanwezig. Dit heeft te maken met de continuïteit van de waardeontwikkeling van de diverse series campers en caravans, een ontelbaar aantal innovaties en natuurlijk de zorg voor het hart van camping geschiedenis; het gezin.
De Allgäu, thuisbasis van Dethleffs , is met zijn lange winters en de grote hoeveelheden sneeuw een populaire wintersportbestemming. Niet voor niets is Dethleffs dan ook een echte winterexpert. Dat herken je bijvoorbeeld aan het AirPlus systeem, ventilatie achter de bovenkasten of een bijzonder goed geïsoleerde opbouw. Maar ook aan de mogelijkheid om bij de meeste modellen de comfortabele ALDE warmwaterverwarming te kiezen of een binnenliggende vuilwatertank, aangepaste ramen en andere opties om winterkamperen tot een comfortabel genoegen te maken.
Vandaag biedt Dethleffs een zeer uitgebreid aanbod in halfintegralen, alkoof en integraalcampers aan. De meeste op basis van een Ducato III, maar Iveco en Mercedes nemen ook een deel voor hun rekening.
In caravans zijn een negental modellijnen beschikbaar in diverse lengtematen. Van de uitvinder van de caravan kun je dus echt verwachten een naadloos passend exemplaar te kiezen waar veel ervaring in combinatie met moderne maatstaven in is verwerkt.


Bekijk de verschillende types van het merk: Dethleffs
Dethleffs Trend, Fiat Dethleffs, Dethleffs Globebus Automaat Lengtebedden, Dethleffs Globebus Compact, Dethleffs Camper, Dethleffs Beduin, Dethleffs, Dethleffs New Line, Fiat Ducato Dethleffs Globetrotter, Dethleffs Globe, Dethleffs Esprit, Dethleffs Globebus, Dethleffs Advantage, Fiat Ducato Dethleffs, Dethleffs Globetrotter

Lees verder
Sluiten

€ 62.990,-

€ 76,- per dag

€ 69.950,-

€ 13.500,-

Mirjam van Wageningen

€ 62.900,-

€ 29.900,-

€ 8.450,-

€ 10.950,-

€ 13.950,-

€ 21.000,-

Anja Mouwen

€ 34.900,-

€ 25.516,-

€ 21.950,-

€ 35,- per dag

€ 65.950,-


€ 111,- per dag

€ 40,- per dag

€ 83,- per dag

€ 130,- per dag

€ 90,- per dag

€ 85,- per dag

€ 125,- per dag

€ 70,- per dag

€ 80,- per dag

€ 99,- per dag

€ 70,- per dag

€ 75,- per dag

€ 85,- per dag

Getoonde advertenties: 1 - 25 van 336


© 1996 - 2021 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.