Feedback
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.

403
advertenties gevonden

Filteren

Categorie
Van:
Tot:

403
resulaten

403 producten

Dethleffs Campers en Caravans kopen


Uitvinder van de Caravan
Arist Dethleffs construeerde in 1931 de eerste “Woonauto" in Duitslands. Het fenomeen "vrije tijd" was tot dusver niet echt bekend, een vakantie met het gezin een privilege en ook het toerisme stond nog in de kinderschoenen. Met de ontdekking van de caravan heeft Dethleffs een nieuw tijdperk in gang gezet. Comfortabele kampeervakanties, avontuur in de natuur, ontmoetingen met vreemde landen en andere culturele genoegens hebben een revolutie teweeggebracht in de geschiedenis van het vakantie vieren.
Vanaf het eerste uur is de Dethleffs productie gevestigd in Isny im Allgäu, een gemeente in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. De Pioniersgeest van de oprichter, Arist Dethleffs, is daar ook vandaag de dag nog aanwezig. Dit heeft te maken met de continuïteit van de waardeontwikkeling van de diverse series campers en caravans, een ontelbaar aantal innovaties en natuurlijk de zorg voor het hart van camping geschiedenis; het gezin.
De Allgäu, thuisbasis van Dethleffs , is met zijn lange winters en de grote hoeveelheden sneeuw een populaire wintersportbestemming. Niet voor niets is Dethleffs dan ook een echte winterexpert. Dat herken je bijvoorbeeld aan het AirPlus systeem, ventilatie achter de bovenkasten of een bijzonder goed geïsoleerde opbouw. Maar ook aan de mogelijkheid om bij de meeste modellen de comfortabele ALDE warmwaterverwarming te kiezen of een binnenliggende vuilwatertank, aangepaste ramen en andere opties om winterkamperen tot een comfortabel genoegen te maken.
Vandaag biedt Dethleffs een zeer uitgebreid aanbod in halfintegralen, alkoof en integraalcampers aan. De meeste op basis van een Ducato III, maar Iveco en Mercedes nemen ook een deel voor hun rekening.
In caravans zijn een negental modellijnen beschikbaar in diverse lengtematen. Van de uitvinder van de caravan kun je dus echt verwachten een naadloos passend exemplaar te kiezen waar veel ervaring in combinatie met moderne maatstaven in is verwerkt.Bekijk de verschillende types van het merk: Dethleffs
Dethleffs, Dethleffs Advantage, Fiat Ducato Dethleffs Advantage, Dethleffs Half Integraal,, Dethleffs Trend Silver Edition, Dethleffs Camper, Dethleffs Miniglobe, Dethleffs Just, Dethleffs Pulse, Dethleffs Premium, Dethleffs C'go Super Netjes, Dethleffs Tourist, Dethleffs Esprite, Dethleffs Trend, Dethleffs Generation, Dethleffs Camper Voortent

Lees verder
Sluiten
Ontvang nieuw aanbod per e-mail

€ 22.950,-

€ 76,- per dag

Wijk en Aalburg

€ 125,- per dag

Den Velde

€ 62.500,-

Particuliere aanbieder

€ 155,- per dag

Elsendorp

€ 80,- per dag

Wognum

€ 70,- per dag

Ede

€ 156,- per dag

Nederweert

€ 15,- per dag

Zoetermeer

€ 93.850,-


€ 25,- per dag

Budel-Schoot

€ 40,- per dag

Peize

 

 

€ 46.000,-

Particuliere aanbieder

€ 76.900,-

€ 81.900,-

€ 29.500,-

€ 31.900,-

€ 22.890,-

€ 26.990,-

€ 16.950,-

€ 17.995,-

€ 32.950,-

€ 73.000,-

Particuliere aanbieder

€ 84,- per dag

Den Haag

€ 27.995,-

€ 8.950,-


Getoonde advertenties: 1 - 25 van 403
Getoonde advertenties: - van 403

Laatst bekeken

advertenties gevonden. Klik hier voor de resultaten.