0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
232 resultaten
232 resultaten
Categorie
Filter op
Merk
Type
Soort camper
Kilometerstand
Slaapplaatsen
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Gewicht (kg)
Lengte (m)
Conditie
Zakelijk / Particulier
232 producten

Uitvinder van de Caravan
Arist Dethleffs construeerde in 1931 de eerste “Woonauto" in Duitslands. Het fenomeen "vrije tijd" was tot dusver niet echt bekend, een vakantie met het gezin een privilege en ook het toerisme stond nog in de kinderschoenen. Met de ontdekking van de caravan heeft Dethleffs een nieuw tijdperk in gang gezet. Comfortabele kampeervakanties, avontuur in de natuur, ontmoetingen met vreemde landen en andere culturele genoegens hebben een revolutie teweeggebracht in de geschiedenis van het vakantie vieren.
Vanaf het eerste uur is de Dethleffs productie gevestigd in Isny im Allgäu, een gemeente in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. De Pioniersgeest van de oprichter, Arist Dethleffs, is daar ook vandaag de dag nog aanwezig. Dit heeft te maken met de continuïteit van de waardeontwikkeling van de diverse series campers en caravans, een ontelbaar aantal innovaties en natuurlijk de zorg voor het hart van camping geschiedenis; het gezin.
De Allgäu, thuisbasis van Dethleffs , is met zijn lange winters en de grote hoeveelheden sneeuw een populaire wintersportbestemming. Niet voor niets is Dethleffs dan ook een echte winterexpert. Dat herken je bijvoorbeeld aan het AirPlus systeem, ventilatie achter de bovenkasten of een bijzonder goed geïsoleerde opbouw. Maar ook aan de mogelijkheid om bij de meeste modellen de comfortabele ALDE warmwaterverwarming te kiezen of een binnenliggende vuilwatertank, aangepaste ramen en andere opties om winterkamperen tot een comfortabel genoegen te maken.
Vandaag biedt Dethleffs een zeer uitgebreid aanbod in halfintegralen, alkoof en integraalcampers aan. De meeste op basis van een Ducato III, maar Iveco en Mercedes nemen ook een deel voor hun rekening.
In caravans zijn een negental modellijnen beschikbaar in diverse lengtematen. Van de uitvinder van de caravan kun je dus echt verwachten een naadloos passend exemplaar te kiezen waar veel ervaring in combinatie met moderne maatstaven in is verwerkt.


Bekijk de verschillende types van het merk: Dethleffs
Dethleffs Camper, Fiat Dethleffs, Dethleffs Edition, Dethleffs, Dethleffs Pulse Kor-ting Rijklaar, Dethleffs Xli Premium, Dethleffs Trend, Dethleffs Sunlight, Dethleffs Gluck, Dethleffs Premium Class, Fiat Ducato Dethleffs, Dethleffs Bus Borculo, Dethleffs Globetrotter Xxl, Dethleffs Globe Bus, Dethleffs Globebus Compact, Dethleffs C'joy Enkele Bedden, Dethleffs Family, Dethleffs Camper Incl. Mover

Lees verder
Sluiten
Karmann Colorado 665 TI
Bj 2005 | Afm. 6.75 m | stand: 102634
€ 35.800,-
Hymer  BMC T 680 (alle inruil mogelijk!)
Bj 2020 | Afm. 7.39 m | stand: 4300
€ 123.500,-
ADRIA MOBIL Vision i 707 SL
Bj 2010 | Afm. 7.19 m | stand: 77294
€ 47.850,-
Getoonde advertenties: 1 - 25 van 232

Laatst bekeken© 1996 - 2020 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.