CampersCaravans Club

Wat is de CampersCaravans Club?

De CampersCaravans Club is de leukste kampeerclub van Nederland. De CampersCaravan Club is er voor de kampeerliefhebber. De Club is in oktober 2022 gestart door het meest toonaangevende verkoopplatform in de branche en zal (hopelijk) gaan uitgroeien met meer diensten en zelfs activiteiten.

  • Maak gebruik van ruim €500 per jaar aan kortingen
  • Ontvang 5x per jaar het CampersCaravans Magazine
  • Voor maar €39,95 per jaar

Klanten geven ons een:

4.5

Overtuigd? Schrijf je nu in of log in!

Schrijf je nu in

Om je in te schrijven voor de CampersCaravans Club hebben wij de onderstaande gegevens nodig. Heb je al een CampersCaravans account? Log dan in. Zo niet? Voer dan onderstaande velden in.

Wachtwoorden komen niet overeen

Betaal €39,95

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwste acties bij CampersCaravans Club

CampersCaravans Magazine

CampersCaravans Magazine is sinds 1997 het magazine met het grootste kampeeraanbod van Nederland. Aanbod van zowel particulieren als bedrijven, zowel nieuw als gebruikt. In het jaar 2021 verschijnen er vier grote edities gevuld met wisselend aanbod van campers en caravans. Ook staat het magazine vol met het laatste kampeernieuws: van kritische camper- of caravantesten tot de leukste kampeerroutes en kampeergebieden.

Als clubmember ontvang je ieder jaar 5x het CampersCaravans Magazine bij jou thuis op de deurmat!

Laatste twee CampersCaravans edities

Elke maand extra acties

Wij streven ernaar om elke maand nieuwe kortingsacties voor jou te verkrijgen. Wanneer je als bedrijf ook jouw actie onder een groot publiek wilt presenteren neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0) 20 2 111 010 of stuur een e-mail naar info@camperscaravans.nl.