0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
145 resultaten
145 resultaten
Categorie
Filter op
Merk
Type
Soort camper
Kilometerstand
Slaapplaatsen
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Gewicht (kg)
Lengte (m)
Conditie
Zakelijk / Particulier


Verwijder filters
145 producten

Kwaliteits Caravans en Campers
De geschiedenis van Lord Münsterland Caravan, afgekort LMC, begint in 1955, wanneer de eerste Knospe caravan van de band rolt. Daarna volgen de succesvolle series Münsterland, Luxus, Münsterland Dominant Lord en de Lord Exquisit. Vanaf 1986 start LMC naast de bouw van caravans met de productie van de Liberty-alkoofcampers. De verkoopsuccessen in dit voor LMC nieuwe segment leiden tot nieuwe productiehallen om het succes in goede banen te geleiden.
Nadat LMC in 1991 is overgenomen door Erwin Hymer, verhuist zustermerk TEC van Mühlheim naar de nieuwbouw in Sassenberg om enige tijd later op te gaan in LMC.
Een kenmerk van LMC is de Long Life Technologie. Hierbij wordt geen hout meer gebruikt in wanden, vloeren en daken. Door deze bouwwijze biedt LMC twaalf jaar waterdichtheidsgarantie. Het merk bouwt in Sassenberg ook voor zustermerken uit de Hymer groep. In 2018 volgt daardoor opnieuw een extra productiehal.
Bij de caravans is de Sassino het instapmodel met een tweetal indelingen. De daaropvolgende Style-serie, een echte familiecaravan, heeft maar liefst negen verschillende indelingen. Daarna volgt de Vivo. Frisse trendy caravans in negen verschillende indelingen, gemaakt voor de moderne caravanliefhebber. Met de comfortabele Musica bedient LMC de middenklasse, verkrijgbaar in acht indelingen, is daarmee een bestseller in het programma. De Musica is tevens het topmodel bij LMC.
LMC start het camperprogramma met de Element-serie. Vier halfintegraals waarvan er twee met een face-to-face zithoek uitgerust zijn. Bij de Comfort-halfintegraals zie je vier verschillende indelingen met twee enkele bedden en één indeling met queensbed. Bijzonder is de T 712 met een badkamer over de gehele achterzijde. Binnen de Comfort-serie zijn er ook integraalcampers in vijf indelingen waarvan drie met een queensbed. Alle campers van LMC staan op een Fiat Ducato-chassis.

Bekijk de verschillende types van het merk: Lmc
Lmc Style Edition, Lmc Liberty Alkoof Zitgroepen, Lmc Liberty, Lmc Style Kor-ting Jubileum, Lmc Style Jahre Edition, Lmc Sassino Primeur #nieuw, Lmc Liberty Cruiser, Lmc Exquisit Vip Queensbed, Lmc Liberty Breezer

Lees verder
Sluiten
Challenger Gensis 288 Queensbed
Afm. 6.99 m |
€ 71.850,-
MERCEDES-BENZ SPRINTER
Bj 2014 | Afm. 7 m | stand: 241500
€ 27.500,-
Frankia Platin 7900 Plus (Rondzit)
Afm. 8.04 m | stand: 241500
€ 199.850,-
Getoonde advertenties: 1 - 25 van 145

Laatst bekeken© 1996 - 2020 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.