0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
157 resultaten
157 resultaten
Categorie
Filter op
Merk
Type
Soort camper
Kilometerstand
Slaapplaatsen
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Gewicht (kg)
Lengte (m)
Conditie
Zakelijk / Particulier


Verwijder filters
157 producten

Een eigenzinnig topmerk in Caravans
De geschiedenis van Eriba begint in het jaar 1957 met de oer-Troll. De eerste caravan die in Bad Waldsee, in het zuiden van Duitsland, het levenslicht zag. Deze oer-Troll was de eerste caravan uit de legendarische en succesvolle cult caravan Eriba Touring serie. Met deze caravan werd de basis gelegd voor het succes van de firma.
Tegenwoordig is Eriba een onderdeel van de Hymer Groep. Onder de merknaam Eriba worden zowel compacte lichtgewicht als zeer royale en luxueuze comfort caravans geproduceerd. Van een eenvoudige caravan met extra slaapdak tot een chique en ruime familie caravan, alles wat een kampeer hart begeerd is in de Eriba range te vinden.
Met de Eriba wintertechnologie en de innovatieve Raum+Systeem in de Nova modellen biedt Eriba ook een caravan die het hele jaar gebruikt kan worden. Daarnaast maakt weinig uit of je een nieuwe of een gebruikte Eriba koopt. De investering is verantwoord dankzij een hoge waardevastheid.
Eriba biedt vandaag een zevental herkenbare modellen aan in diverse uitvoeringen. Dat herkenbare komt door de designtaal van Eriba. De gebruikte materialen, bouwwijze, indelingen en ingebouwde appendages zijn uiteraard geheel van deze tijd.


Bekijk de verschillende types van het merk: Eriba
Eriba Feeling Verwacht, Eriba Touring Triton, Eriba Touring Puck, Eriba Touring Troll Verwacht, Fiat Ducato Eriba, Hymer Eriba Kleine Camper, Eriba Feeling, Eriba Feeling Borculo, Eriba Nova Met Mover, Eriba Puck, Eriba Touring Pan Familia, Eriba Feeling Breed, Hefdak, Eriba Nova Ligt

Lees verder
Sluiten
Challenger 387 Special Edition Enkelbedden
Afm. 7.46 m |
€ 69.850,-
Adria Matrix Supreme 670 SL
Bj 2019 | Afm. 7.4 m | stand: 13000
€ 99.000,-
Hymer B-534 Duomobil 150-PK Integraal met Unieke en geweldige indeling! Rondzit achter, voor 2 Lengtebedden in een Hefbed v/d 1e Eig.
Bj 2017 | Afm. 6.99 m | stand: 22153
€ 89.950,-
Getoonde advertenties: 1 - 25 van 157

Laatst bekeken© 1996 - 2020 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.