Feedback

Vind jouw favoriete camper of caravan

Wil je snel starten met je zoektocht naar een camper of caravan? Dan is het belangrijk dat je op de juiste manier zoekt. Je kunt op verschillende plaatsen op de website naar campers, caravans en kampeeraccessoires zoeken.

Via de homepagina en de topnavigatie bovenaan iedere pagina is het mogelijk direct zoekresultaten te krijgen. Wanneer je een zoekwoord intypt (bijvoorbeeld het merk Knaus) en je klikt op de knop 'Zoeken' dan krijg je een lijst met alle advertenties waar het woord Knaus in voorkomt. Je kunt ook specifieker zoeken door niet alleen het zoekwoord in te typen, maar ook bijvoorbeeld de categorie te omschrijven. Er zijn drie manieren om je gewenste camper of caravan te zoeken op CampersCaravans.nl.

Weet je nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan de topnavigatie met de verschillende type campers of caravans; motorcampers of caravans, sloepen, zeilcampers of caravans, sportcampers of caravans en overige:
  1. Klik op het type camper of caravan
  2. Klik op merk of categorie
  3. Bekijk de zoekresultaten
Gebruik de zoekbalk wanneer je precies weet welk type camper of caravan je zoekt. Met de ingevoerde zoekterm wordt gezocht in de titels van alle advertenties op CampersCaravans.nl. Er wordt rekening gehouden met verschillende soorten schrijfwijzen van campers of caravans, meervoud en diverse leestekens. Voer bijvoorbeeld Adria Altea in je krijgt een lijst van alle advertenties die hieraan voldoen.

Je kunt op elke pagina zoeken via de zoekbalk. Op de homepagina staat de zoekbalk groot bovenaan de pagina. Op iedere andere pagina staat de zoekbalk bovenaan.
Wil je de zoekopdracht verder verfijnen? Dat kan. Aan de linkerkant op de pagina is het mogelijk om de zoekopdracht nog gedetailleerder te krijgen. Maak je filterkeuze en klik op de knop ‘Toon resultaten’ onderin.
Gebruik uitgebreid zoeken om heel specifiek te zoeken aan de hand van je wensen. Dit doe je door een categorie te kiezen en verder alle gewenste opties aan te vinken. Klik vervolgens op de knop ‘Toon resultaten’. Via deze manier kun je gericht alle advertenties vinden die voldoen aan jouw voorkeuren.
Op elke pagina met zoekresultaten kun je het aanbod laten sorteren op verschillende volgordes. Je kunt kiezen voor de volgorde van invoerdatum, prijs, merk, bouwjaar, en meest bekeken. Klik op de gewenste voorwaarde en volgorde en de getoonde lijst van advertenties wordt aangepast aan jouw wensen.
Op de homepagina worden de logo’s van verschillende merken getoond, hier kun je verder op zoeken. Dit doe je door te klikken op de pijltjes links en rechts. Als je klikt op een specifiek merk, dan verschijnt de resultatenpagina met alle advertenties van dit merk.

Klik hier om in te loggen in mijn persoonlijke CampersCaravans.nl-account en bekijk direct mijn gegevens.