Feedback

Betalen aan CampersCaravans.nl

Als je een advertentie aanmaakt op CampersCaravans.nl zijn hier kosten aan verbonden. De tarieven vind je hier. Adverteren op CampersCaravans.nl kan al vanaf € 24,95 per 4 weken. Hoe je vervolgens betaalt, lees je op deze pagina.

Het betalen van je advertentie is heel eenvoudig. CampersCaravans.nl biedt verschillende betaalmogelijkheden aan:

Let op: betalen voor je advertentie gaat via automatische incasso.
Via CampersCaravans.nl kun je jouw advertentie betalen buiten Nederland, zolang je over één van de betaalmogelijkheden beschikt die CampersCaravans.nl aanbiedt.
CampersCaravans.nl incasseert élke maand een vast bedrag vanaf de datum dat je jouw advertentie geplaatst hebt. Dat wil zeggen dat als jij je advertentie op de 10e van de maand hebt geplaatst, er op de 10e van de volgende maand automatisch hetzelfde bedrag wordt afgeschreven.

Tip: is je camper of caravan verkocht? Verwijder dan ook direct de advertentie zodat je niet onnodig een maand extra advertentiekosten betaalt. Zie Hoe Hoe verwijder ik mijn advertentie? om je advertentie te verwijderen.

Bekijk hier al onze advertentiemogelijkheden. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket of wil je meer weten. Neem dan direct contact met ons op via 020 - 211 10 10.