Betalen aan CampersCaravans.nl

Als je een advertentie aanmaakt op CampersCaravans.nl zijn hier kosten aan verbonden. De tarieven voor het adverteren op CampersCaravans.nl zijn heel duidelijk en simpel en vind je hier! Naast de website CampersCaravans.nl bestaat er ook een gelijknamig CampersCaravans Magazine. Adverteren op CampersCaravans.nl kan al vanaf € 10,- per 4 weken.

Het betalen voor je advertentie is heel eenvoudig. CampersCaravans.nl biedt verschillende betaal mogelijkheden aan.

Let op: betalen voor je advertentie gaat via automatische incasso.
Via CampersCaravans.nl kun je jouw advertentie betalen buiten Nederland, zolang je één van de betaalmogelijkheden bezit die CampersCaravans.nl mogelijk maakt.
CampersCaravans.nl incasseert élke maand een vast bedrag vanaf de datum dat je jouw advertentie geplaatst hebt. Dat wil zeggen dat als jij je advertentie op de 10e van de maand hebt geplaatst, ook op de 10e van de maand hierna dit bedrag automatisch wordt afgeschreven.

Tip: als de camper of caravan verkocht is verwijder dan ook direct de advertentie zodat je niet onnodig een maand extra advertentiekosten betaald. Zie Hoe verwijder ik mijn advertentie? om je advertentie te verwijderen.

Bekijk hier al onze advertentiemogelijkheden. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket of wil je meer weten. Neem dan direct contact met ons op via 020 - 211 10 10.

© 1996 - 2021 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.