0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.

Verhuur campers

3.769 resultaten
3.769 resultaten
Categorie
Campers
Filter op
Bedrijf
Zakelijk / Particulier
Merk
Type
Soort camper
Kilometerstand
Slaapplaatsen
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Gewicht (kg)
Lengte (m)
Conditie
3.769 producten

Camper huren: voor een zorgeloze en betaalbare campervakantie

Ben je van plan om een camper te huren? Eenvoudig & veilig een luxe camper huren van ervaren camperliefhebbers. Op CampersCaravans.nl vind je vele campers die je kan huren. Verschillende aanbieders verhuren campers. Ook een mobilhome huren van een particulier is mogelijk. Het kampeer aanbod op CampersCaravans.nl bestaat uit verschillende soorten campers van zowel kampeerbedrijven als van particuliere camper verhuurders. Of je nu op zoek bent om een goedkope camper te huren of juist op zoek bent om een luxe camper te huren? Wanneer je niet over een vorstelijke hoeveelheid vrije tijd beschikt en toch een liefhebber van een vakantie met een camper bent, is een camper huren vaak een betere optie dan een kampeerwagen in eigen bezit. Hiervoor zijn in Nederland diverse verhuurbedrijven actief die een prima dienst leveren. Via individuele advertenties of deelplatformen kun je ook een camper van een particulier huren. Op deze pagina’s van camperscaravans.nl vind je van zowel bedrijven als particulieren die campers verhuren een overzicht om tot de beste keuze te komen. Zo vind je altijd een unieke en persoonlijke camper binnen jouw budget!

Wanneer je het aanbod van de diverse verhuurders vergelijkt, zijn er meer overeenkomsten dan verschillen. Verhuurbedrijven bieden doorgaans nieuwe campers aan die met 2 tot 4 jaar de verkoop ingaan. De huurprijs gaat meestal per week voor rond de € 1.000.- in het hoogseizoen en rond de helft in het naseizoen. De voorwaarden kunnen wel verschillen en maken dat de ene verhuurder van campers beter past dan de andere. Zo zijn huisdieren soms wel toegestaan en soms ook niet. De uitrusting kan ook verschillen. Is dit compleet met buitentafel en stoelen of moet je deze extra erbij huren. Daarnaast zijn er verhuurders die een aantal kilometers vrij aanbieden waarna er voor extra kilometers extra betaald moet worden. Anderen hanteren een dergelijke limiet weer niet. Let ook op hoe het met pech-hulp en verzekeringen is gesteld. Een borg is gebruikelijk, meestal is dit een bedrag van € 1.000.- om schade aan de camper of inventaris mee te kunnen compenseren. Sommige verhuurders gaan daar strikt mee om, anderen weer wat soepeler. Een camper is echter relatief kwetsbaar dus alles zo goed mogelijk heel houden is het devies om je borg zonder aftrek weer terug te krijgen. Verkeersdeelname is een ander risico. Een ongeluk zit in een klein hoekje en op de camping een paaltje over het hoofd zien is ook geen uitzondering. Het verdient aanbeveling om secuur samen met de verhuurder de camper te inspecteren op bestaande schade. Maak foto’s zodat discussies achteraf niet kunnen plaatsvinden.

Het huren van een particulier gaat in grote lijnen op dezelfde manier. Met name wanneer dit via een deelplatform gaat. Het aanbod is wel gevarieerder. Er kunnen ook oudere, zelfbouw of retro campers tussen zitten. Dit kan van invloed zijn op de prijs en misschien vind je het wel leuker om in een klassieke Mercedes op pad te gaan dan met een nieuwe Burstner, Knaus, Sunlight of Rapido camper. Alles is mogelijk. Je kan een goedkope buscamper huren tot een luxe camper en alles wat daar tussen inzit.

Lees verder
Sluiten

€ 95,- per dag

€ 125,- per dag

€ 98,- per dag

€ 100,- per dag

Henri Bokhorst

€ 70,- per dag

€ 141,- per dag

€ 94,- per dag

€ 103,- per dag

€ 67,- per dag

€ 750,-

Cor Versluijs

€ 100,- per dag

€ 60,- per dag

€ 125,- per dag

€ 94,- per dag


€ 75,- per dag

€ 103,- per dag

€ 112,- per dag

€ 87,- per dag

€ 80,- per dag

€ 99,- per dag

€ 85,- per dag

€ 75,- per dag

€ 90,- per dag

€ 110,- per dag

€ 90,- per dag

€ 100,- per dag

Henri Bokhorst

€ 85,- per dag

Getoonde advertenties: 1 - 25 van 3769


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Je vindt ons ook op:

We helpen je graag verder! +31 (0)20 2 111 010
© 1996 - 2021 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.