0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
376 resultaten
376 resultaten
Categorie
Filter op
Merk
Type
Soort camper
Kilometerstand
Slaapplaatsen
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Gewicht (kg)
Lengte (m)
Conditie
Zakelijk / Particulier
376 producten

Kwaliteit en comfort sinds 1957
Hymer maakt van je vrije tijd zowel een vakantie als een unieke ervaring. Van een dagelijks inzetbare buscamper tot een extra luxueus integraal model. Voor alle wensen en verlangens heeft Hymer het juiste model ontwikkeld. Bovendien biedt deze camperbouwer een keur aan accessoires op maat aan. Hymer beschikt over een omvangrijke service netwerk met competente partners en dealers in heel Europa.
Het bedrijf werd opgericht door Erwin Hymer in 1957. Het hoofdkantoor van de Hymer Group cq Hymer AG bevindt zich in het Duitse Bad Waldsee. In 2007 werd in het Duitse Wertheim zelfs een straat naar Erwin Hymer vernoemd bij de opening van 's werelds eerste camper-outlet.
Hymer was het eerste merk dat de 'Van' introduceerde. Een Semi-Integraal met de afmetingen van een buscamper. Later werd de Exsis geïntroduceerd, een integraalcamper die er nog niet was. Ook was Hymer de eerste met een getunede versie: de TuningVan op basis van een Van Ti255. De Mercedes-Benz tuner Brabus was daar verantwoordelijk voor aangezien deze Hymer was uitgevoerd met een Mercedes Benz onderstel.
Vandaag biedt Hymer een breed aanbod wat ieder seizoen wordt doorontwikkeld om aan de eisen van de huidige tijd te blijven voldoen. Veelal op basis van de Ducato III met de nieuwe JTD motoren. Maar ook op basis van Mercedes Sprinter-onderstel met CDI-motor.


Bekijk de verschillende types van het merk: Hymer
Hymer Exsis-i Enkelebedden, Automaat, Hymer B-klasse, Hymer Exsis-t, Hymer Grand Canyon Crossover, Hymer Mc-t Whiteline, Hymer Mc-t, Hymer Yosemite, Hymer Grand Canyon, Hymer Ayers Rock, Hymer Compacte Integraal Hefbed, Hymer, Hymer Fiat, Hymer Enkele Bedden, Euro, Hymer Al-ko Maxi, Hymer Tramp, Fiat Hymer

Lees verder
Sluiten
Adria  Coral 670 SL Plus (inruil camper, boot, etc. mogelijk)
Afm. 7.48 m | stand: 200
€ 87.500,-
Challenger Mageo 357
Bj 2019 | Afm. 7.46 m | stand: 200
€ 74.850,-
Carthago  Malibu 640 LE (lengtebedden en automaat!)
Bj 2019 | Afm. 6.4 m | stand: 18500
€ 69.500,-
Getoonde advertenties: 1 - 25 van 376

Laatst bekeken© 1996 - 2020 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.