Geplaatst op: 15-12-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
De luxe Grand Canyon RSX

De luxe Grand Canyon RSX

Het Duitse merk Hymer is een producent van verschillende merken campers en caravans. Naast merken als Eriba, Laike en LMC produceert het Duitse merk ook campers die getransformeerd zijn van een Mercedes-Benz Sprinter tot een camper met een hoge kwaliteit. Het meest recente concept is het Grand Canyon RSX-model.

De Grand Canyon RSX brengt de Mercedes Sprinter tot een compleet nieuw niveau van luxe. De camper heeft een buitengewone rijdynamiek. Voor zowel kleine als grote avonturen is het de ideale reisgenoot.

De uitrusting

De camper heeft de krachtige achterwielaandrijving van Mercedes, wat zorgt voor een soepel en sportief rijcomfort. De standaard assistentie- en veiligheidssystemen zorgen ervoor dat je onderweg helemaal kunt genieten. Voor de echte avonturiers is ook een vierwielaandrijving mogelijk. Daarnaast heeft de camper zwaar gesmede wielen met offroad-banden.

Het camouflagepatroon

De voorzieningen

De Grand Canyon RSX komt standaard in een beschermende camouflagepatroon. De voorkant van de camper is afgewerkt met carbon. Het interieur is volledig bedekt met natuurlijk leer wat zorgt voor een extra luxe uitstraling.

De camper beschikt over verschillende voorzieningen. Zo is er een keuken met een gasfornuis en gootsteen en een mini-douchecabine met een toilet. Bovendien biedt de camper twee slaapplekken en genoeg opbergruimte in de vorm van kasten en lades.

Jouw luxe Sprinter vinden?

Ook op CampersCaravans.nl staat een ruim aanbod van Mercedes-Benz Sprinters. Bekijk hier het aanbod van de Sprinters. Daarnaast worden er ook vele andere campers én caravans hier aangeboden. Benieuwd naar het laatste kampeernieuws? Lees het hier.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws