Caravan & Camper Limburg B.V.
Caravan & Camper Limburg B.V.

Caravan & Camper Limburg B.V.

Mauritsweg 126
6171 AK STEIN

046 433... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Ga naar de website

CARAVAN & CAMPER LIMBURG
Caravan & Camper Limburg is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in zowel nieuwe als gebruikte caravans en campers. Verkocht worden nieuwe caravans en campers van het merk Bürstner en Carado (alleen campers). Van deze en alle overige merken worden ook, via inruil of inkoop verkregen, gebruikte caravans en campers aangeboden.
Daarnaast kunnen wij u adviseren over alles wat een vakantie met caravan of camper nog aangenamer kan maken. Zoals over airco’s, satelliet schotels, zonnepanelen, fietsdragers, movers, luifels en voortenten. Laat Caravan & Camper Limburg u helpen om ook van de komende vakantie “een zorgeloze vakantie” te maken.
Onze werkplaats is groot en oogt heel professioneel. We kunnen alle reparaties van A tot Z zowel aan de binnen- als aan de buitenkant verzorgen. Mede doordat onze monteurs regelmatig worden bijgeschoold over de laatste technische innovaties bij de diverse fabrikanten en de BOVAG, mogen wij ons al jarenlang een gecertificeerd BOVAG-bedrijf noemen.
Het herstellen van schade’s hoort ook tot ons werkgebied, voor een groot aantal verzekeringen gelden wij als aangewezen herstelbedrijf. We herstellen alle merken caravans en campers. Hagelschade, deuken en scheuren, krassen, vocht? Onze specialisten zorgen dat ieders tweede huis op wielen weer in perfecte staat wordt gebracht. We nemen u alle zorgen uit handen, van de reparatie tot en met de afhandeling met uw verzekeraar. Omdat Caravan & Camper Limburg aangesloten is bij de meeste verzekeringen nemen wij in de meeste gevallen uw eigen risico (of een deel daarvan) over.
Al onze reparaties en verkopen vallen onder de BOVAG-garantie.

Diensten
  • Service center
  • Verkoop bemiddeling
  • Dealer
  • Financieren
  • Onderhoud
Openingstijden
ma:gesloten
di:08:30-17:30
wo:08:30-17:30
do:08:30-17:30
vr:08:30-17:30
za:08:30-17:00
zo:gesloten
Dealer van de merken
  • Carado
  • Bürstner
© 1996 - 2021 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.