Geplaatst op: 10-12-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Vouwwagencentrum Noordbergum: specialist in Noord-Nederland

Vouwwagencentrum Noordbergum: specialist in Noord-Nederland

Bezoek eens de showroom van Vouwwagencentrum Noordbergum in het noorden van Nederland. Daar krijg je persoonlijk advies op basis van jarenlange ervaring. Natuurlijk kun je er ook het aanbod vouwwagens bewonderen. Dat maakt een bezoek aan het bedrijf een hele belevenis.

De eigenaren van Vouwwagencentrum Noordbergum, Jan en Treeske Blanke, zitten al meer dan 30 jaar in het vak. Zij delen graag hun persoonlijke ervaring met je. In 2018 is zoon Jochum-Jan toegetreden als medevennoot. Dat maakt het tot een echt familiebedrijf.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar verkoopt het bedrijf vouwwagens. Nieuwe vouwwagens van de merken Camp-let, Jamet en Campooz, maar ook tweedehands vouwwagens van allerlei soorten merken (inclusief BOVAG). Naast vouwwagens vind je er mini caravans en heel veel kampeerartikelen. Zoals tafels, stoelen, potten en pannen maar ook haringen, verlichting en toiletten.

Nieuwe merken vouwwagens, zoals Jamet vouwwagens

Aanschaf vouwwagen

Heb je een vouwwagen gekocht bij Vouwwagencentrum Noordbergum? Dan krijg je een goede service. Sowieso krijg je bij de aflevering een uitgebreide uitleg en demonstratie. Maar je mag ook twee nachten proefkamperen op Camping “de Stjelp” in Oudega Friesland. Dat krijg je cadeau. Zo kom je erachter of alles aan je verwachtingen voldoet. Ze komen dan zelfs even bij je langs op de camping om je vragen te beantwoorden én je een lekker flesje wijn te brengen.

Onderhoud

Mocht je al een vouwwagen hebben. Ook voor onderhoud, reparaties en controle kun je bij Vouwwagencentrum Noordbergum terecht. De werkplaats voldoet aan de BOVAG-normen en je kunt er een onderhoudscontract afsluiten. Laat je vouwwagen ‘zomer klaar naar de winterstalling’ gaan, zodat je ook de volgende vakantie weer veilig onderweg bent.

Meer informatie: www.vouwwagencentrumnoordbergum.nl

Campers en caravans

Voor meer kampeernieuws klik je hier. Ben je op zoek naar een camper of caravan? Op onze website staan vele modellen te koop. Tweedehands en gebruikt. In alle soorten en maten. Hier bekijk je het huidige aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeertips