Geplaatst op: 05-06-2018 Geschreven door: ArimpexAdmin Leestijd: 2 minuten
De veilige meeneem barbecue!

De veilige meeneem barbecue!

Safire Cookers – Ideale barbecue

Binnen twee minuten bakken, grillen, koken, wokken of braden zonder stroom of gas. Ideaal voor gebruik op de camping zonder afbrandende caravans of andersoortige brandplekken. De Safire Cooker maakt het mogelijk op een net zo smakelijke als veilige wijze. Uitvinder van deze wonder BBQ is de Zuid-Afrikaanse ondernemer Ken Hall. Nauw betrokken bij de ontwikkeling van woningen voor de kansarmen in Zuid-Afrika greep de armoede en ellende hem enorm aan. Het ergste was het uitbreken van branden, veroorzaakt door het gebruik van onveilige ovens. Hieruit ontstond het idee om een veilige, zuinige en duurzame oven te ontwikkelen en werd de Safire Cooker geboren.

De Safire Cooker is een van de zuinigste draagbare houtskool ovens. De Cooker gebruikt slechts 300 gram briketten en geeft c.a. 1.5-2 uur kookplezier bij temperaturen tot 200 graden Celsius.De standaard meegeleverde Grillplaat is omkeerbaar en transformeert de Safire Cooker in een koekenpan. Op de zo verkregen bakplaat bereid je moeiteloos de aardappelen, eieren, groenten,  pizza of brood. De multifunctionele oven is verder zeer gezond in gebruik. Je kunt met weinig tot geen olie of vet bakken, grillen, koken of roken.

Aan veiligheid is bij het ontwerp extra aandacht geschonken. Het lage zwaartepunt maakt het bijna onmogelijk om de oven omver te werpen. De snelstart briket of hete kolen zijn volledig omsloten. Dit voorkomt brandwonden en rondvliegende vonken door de volledige windafscherming. Ideaal voor gebruik op de camping of camperplaats. Andere opties zijn een wokpan, koeltas waar de BBQ ook inpast, een dekselverhoger of spit. Standaard wordt de Safire Cooker met een grill en bakplaat geleverd voor € 149.- Daarnaast is er ook een uitvoering die zowel op gas als op briketten werkt, deze variant heeft een prijs van € 229.-

Met de Safire Cooker staat je niets in de weg om voor je tent, caravan of camper een veilig fikkie te stoken. Zo hoeft de vakantiekok niet in een benauwde keuken achter een fornuis te staan. Outdoor cooking met uitzicht op een ondergaande zon staat zo garant voor een onvergetelijk diner.

Voor meer informatie en dealeradressen: www.safirebenelux.eu

Lees verder
Terug naar Kampeertips