Geplaatst op: 02-01-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
De Upstreet1 van FLYER: makkelijk meenemen

De Upstreet1 van FLYER: makkelijk meenemen

Veel van de favoriete kampeerbestemmingen zijn ook prachtige plekken op om de fiets te verkennen. De Upstreet1 van FLYER heeft het formaat van een vouwfiets. Ideaal dus om met je mee te nemen op vakantie.

Wat is jouw favoriete vakantieland? Of het nou Frankrijk, Duitsland, Italië of Spanje is, het zijn ook landen met prachtige fietsroutes. In Frankrijk bijvoorbeeld de Ardèche en in Duitsland de Eifel. In Italië kun je Toscane genieten van een prachtige omgeving en in Spanje is bijvoorbeeld Andalusië populair. Op deze fietsroutes kun je ook heuvels tegenkomen. Dan is een elektrische fiets erg handig.

Ontworpen in Zwitserland

FLYER1 is ontworpen in de heuvels van het Zwitserse Emmental. De productontwerpers weten daar dus goed wat jij nodig hebt voor  een plezierige fietsvakantie. De krachtige motor (36 volt) van de FLYER1 is mooi in het frame van de fiets weggewerkt voor een goede wegligging. Daarmee heeft de fiets prettige rijeigenschappen. De accu heeft een capaciteit van 482 wattuur. Die is dus groot en voldoende om ook wat langere ritten te maken, zelfs als de hellingen op de route elkaar in tempo opvolgen.

Comfortabel fietsen

Fietsers die op de Upstreet1 rijden, merken direct dat deze FLYER comfort bezorgt. De fiets met walk assist is wendbaar, stuurt licht en heeft een lage instap, waardoor mensen snel met beide benen aan de grond staan. Fietsers zitten rechtop en dus comfortabel op het zadel en hebben zo alle tijd om de ogen de kost te geven als ze door het landschap rijden. Met de Shimano schijfremmen remmen fietsers gedoseerd en krachtig, ook in een afdaling en als het onverhoopt regent. De veiligheid is dus gewaarborgd.

Compact als een vouwfiets

Het belangrijkste aan de Upstreet1 is misschien nog wel de compacte vormgeving. De Upstreet1 valt qua formaat te vergelijken met dat van een vouwfiets. Kijk alleen al naar de wielmaat: 20 inch. Daarom gaat de e-bike gemakkelijk mee in bijvoorbeeld het opbergruim van een camper of in de caravan of auto. Er blijft voldoende plaats over om andere essentials voor op vakantie mee te nemen.

Upstreet1: thuis in de stad

Eenmaal weer thuis van vakantie, is deze compacte e-bike van FLYER natuurlijk ook geschikt voor alledaagse stadsritten. Met de stabiele rijeigenschappen is de fiets namelijk vergelijkbaar met een reguliere fiets. En dankzij het bescheiden formaat gaat ze ook gemakkelijk mee in bijvoorbeeld de trein. Dat is weer handig bij het forenzen. Kortom: uit en thuis is de Upstreet1 de ideale speedster.

Meer informatie vind je hier: www.flyer-fietsen.nl
Op zoek naar een camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeertips