Geplaatst op: 19-07-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Tips voor de verkoop van je camper of caravan

Tips voor de verkoop van je camper of caravan

Heb je een camper of caravan die je amper gebruikt? Is het tijd voor een nieuwe, maar wil je eerst de oude caravan of camper verkopen? In dit blog geven we je meerdere opties hoe jij zo snel mogelijk een koper voor je camper of caravan vindt.

Je hebt vast al heel wat mooie avonturen meegemaakt met je camper of caravan. Er afstand van doen, is best een stap. Het is dan prettig als je weet dat je camper of caravan goed terechtkomt bij een nieuwe eigenaar. De manier waarop dat gebeurt, kan op verschillende manieren.

Ruil je camper of caravan in

Heb je al een andere camper of caravan op het oog? Bij veel dealers is er de mogelijkheid tot inruilen. Dat heeft het voordeel dat je niet hoeft om te kijken naar de verkoop van je oude caravan of camper. Daarnaast bespaar je geld. Vraag van tevoren aan de dealer naar de inruilvoorwaarden om erachter te komen of deze regeling gunstig is voor jou.

Verkocht!

Verkopen in eigen beheer

Het kan ook zijn dat je liever je camper of caravan in eigen beheer verkoopt. Online zijn er vele websites waar je kunt adverteren. Zoals bij CampersCaravans, waar je makkelijk en snel een advertentie plaatst. Met deze advertentie bereik je duizenden potentiële kopers. En je adverteert al vanaf € 10,- per maand! Wil je een advertentie plaatsen? Klik dan hier

Verkoop aan OSW

Zoek je een verkoopmogelijkheid die jou zo min mogelijk tijd en moeite kost? Dan kun je ervoor kiezen om je camper of caravan aan te bieden bij OSW. Dit is een website die binnen 24 uur na aanmelding vrijblijvend een bod aan je doet. Als dit bod aansluit bij wat jij in gedachten had, kun je de koop rondmaken. De camper of caravan wordt nadat jij het bod hebt geaccepteerd bij je opgehaald, betaald en gevrijwaard. Heel makkelijk!

Voor verkoop van je camper, klik je hier
Voor verkoop van je caravan, klik je hier

camper of caravan verkopen

Groot aanbod

Misschien wil je eerst op zoek naar een nieuwe camper of caravan voordat je de oude verkoopt. We hebben een groot aanbod voor je beschikbaar, met uitgebreide zoekopties. Daar zit vast een camper of caravan tussen die aan jouw eisenlijstje voldoet. Bekijk hier het aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeertips