Geplaatst op: 08-03-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 4 minuten
Te Velde Kamperen: buiten gewoon goed

Te Velde Kamperen: buiten gewoon goed

Op de grens tussen Drenthe en Groningen vind je een bijzonder bedrijf voor kampeer-, tuinmeubel- en wintersportliefhebbers. Als producent van tenten en luifels is Te Velde uit Nieuw Buinen uniek in de combinatie atelier voor de productie van tenten en 3500m2 vloeroppervlak voor recreatie retail.

Te Velde Kamperen Tuinmeubelen Wintersport doet sinds 1985 wat de naam al aangeeft. In drie disciplines is niet een uitgebreid maar compleet assortiment verkrijgbaar in de winkel. Online vinden via een uitgebreide webshop dezelfde activiteiten plaats hoewel niet alle 20.000+ artikelen in die database zijn opgenomen. Een bezoek aan de winkel in Nieuw Buinen blijft dus de moeite waard.

Te Velde Kamperen

Wintersportafdeling

Kleurrijk is de wintersport afdeling. Een compleet assortiment voor de actieve wintersporter is direct beschikbaar. Van kleding tot ski’s met een keur aan accessoires daar tussenin. Schaatsen vormt binnen dit assortiment een afdeling op zich. In de regio is nergens een completer aanbod te vinden voor de recreatieve schaatser dan bij Te Velde. Service, in de vorm van schaatsen slijpen hoort daar ook bij.

Showroom tuinmeubelen

In showroom van Te Velde vindt je een grote afdeling tuinmeubelen, parasols, terrasverwarmers, tuinhaarden en aanverwante artikelen. Sfeervol gepresenteerd zodat je direct zin krijgt het meeste plezier uit je tuin te halen. Ook barbecues ontbreken uiteraard niet. Om het ‘buiten leven’ in de tuin compleet te maken, biedt Te Velde een grote collectie brikettenbarbecues, gasbarbecues en gasbuitenkeukens.

Kamperen: outdoor

Alles op kampeergebied samen met heel veel outdoorartikelen zijn, niet gebonden aan een seizoen, het hele jaar door zowel online als in de winkel verkrijgbaar. Buitensportartiesten, tentkampeerders, caravanbezitters of camperaars komen hier in vakantiestemming nog voordat het feest van start is gegaan. Naast kampeerartikelen, meubelen en accessoires ook technische onderdelen voor de beste one stop shopping ervaring.

Te Velde Kamperen

Te Velde Tenten

Het atelier van Te Velde Buiten Gewoon Goed is de schatkamer van de onderneming. Van origine een tentenproducent met inmiddels bijna 35 jaar ervaring in dit specifieke vakgebied. Te Velde produceert een range standaard voortenten volgens een traditioneel recept waarmee de collectie een unieke positie inneemt. Met een puntdak en een aan te ritsen luifel komt dit tegemoet aan de wensen van de Nederlandse kampeerder terwijl andere producenten van tenten dit niet aanbieden. Daarnaast koop je bij de bron een tent. Tot op zekere hoogte zijn aanpassingen aan het standaard concept goed mogelijk. Ook voor reparaties is de expertise van Te Velde het beste wat je tent of luifel kan overkomen.

Opblaastenten

Opblaastenten is een andere tak van sport bij Te Velde. Deze worden niet zelf gemaakt maar zijn wel volop verkrijgbaar. Te Velde is officieel dealer van Kampa en Vengo tenten. Beide specialisten in snel en makkelijk op te zetten tunneltenten, voortenten of campertenten.

Te Velde Kamperen

Kampa

Het Engelse Kampa is een grote fabrikant van kampeerartikelen. Het bedrijf is actief in de outdoorwereld sinds 1978 en al die tijd uitermate innovatief. Te Velde was de eerste dealer op Nederlandse bodem van dit merk. De kwaliteit is in verhouding tot de prijs zeer goed. Op alle tenten zit 2 jaar garantie, uitgezonderd normale slijtage of beschadigingen die aan de tent zijn toegebracht. Het tentdoek van de Kampa-tenten is standaard brandvertragend.

Te Velde Kamperen

Vango

Vango is een ander Engels merk wanneer je op zoek bent naar een opblaasbare tent, een lichtgewicht trekking tent of een kampeertent met tentstokken. Vango biedt naast deze ruime sortering in familietenten met glasfiber tentstokken ook tenten met luchtbuizen. Door Vango ook wel Airbeam tenten genoemd. Ook voor de lichtgewicht kampeerder is het assortiment Vango tenten ongekend, er zijn zelfs lichtgewicht tenten met stahoogte waardoor je na een dag rijden je staand kunt koken. Vango heeft daarmee de juiste tent voor iedere kampeerder in het assortiment. Zowel van polyesterdoek of ademend polyester/katoen.

Voor meer informatie kijk je op www.tevelde.nl
Op zoek naar een camper of caravan? Bekijk hier het grote aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeertips