Geplaatst op: 05-11-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Roozeboom Campers: een familiebedrijf in Balkburg

Roozeboom Campers: een familiebedrijf in Balkburg

In Balkburg vind je het bedrijf Roozeboom Campers dat daar sinds 1984 is gevestigd. In hun showroom van 1.000 m2 kun je terecht voor een uitgebreid aanbod van jong tot zeer jong gebruikte campers van Adria, Bürstner, Eriba, Hobby en Hymer.

John Roozeboom (in- en verkoop) runt het bedrijf samen met nog vier medewerkers. Zijn vader, Paul Roozeboom, startte ooit in 1979 met een caravan-, en camperstalling. Uiteindelijk leidde dit tot het zelf in- en verkopen van caravans. Ook was er de vraag naar onderhoudsbeurten van de verkochte caravans. En zo ontstond Roozeboom Caravans.

Focus op campers

Na meerdere ontwikkelingen door de jaren heen en omdat de vraag naar campers toenam, werd de keuze gemaakt om alleen met campers verder te gaan. Toen is eind 2014 ook de nieuwe huisstijl van kracht gegaan en heet het bedrijf nu Roozeboom Campers. Hier kun je terecht voor jonge tot zeer jonge campers van Adria, Bürstner, Eriba, Hobby en Hymer. Je bent altijd welkom om in de 1.000m2 grote, verwarmde showroom de campers te komen bezichtigen. Met een kopje koffie erbij uiteraard.

Meer info: RoozeboomCampers.nl

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper? Hier bekijk je ons huidige aanbod.
Liever eerst nog even oriënteren? We hebben ook vele campers voor je getest.

 

Lees verder
Terug naar Kampeertips