Geplaatst op: 04-05-2018 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 3 minuten
Roadvip Buscampers: Een vliegende start

Roadvip Buscampers: Een vliegende start

Roadvip is een half jaar geleden gestart met de verkoop en verhuur van buscampers. Die start is veelbelovend, het aantal boekingen en verkopen is boven verwachting. Een vriendelijke en gastvrije benadering van de klant spreekt kennelijk aan.

Wim Brandsema en Siebren van der Weide zijn de initiatiefnemers van Roadvip. Beide heren kennen elkaar al lang en goed. Met een buscamperbedrijf waar je hartelijk wordt ontvangen tot gevolg. Persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer zijn de uitgangspunten waarmee Roadvip in 2017 is gestart.

Sfeervol

Als gast van Roadvip wordt je ontvangen in het gemoedelijke Sleen, een authentiek dorpje in Drenthe. De locatie waar Roadvip gevestigd is herbergt een aantal aangename verrassingen. Je vindt er een mediterraans aandoend terras, een kampvuurtje of een bibliotheek vol boeken over whisky en sigaren. Iedere bezoeker doet hier direct een stevig vakantiegevoel op.
Roadvip

Superservice van Roadvip

Vanaf het eerste contact de beste service bieden, de klant gewoon goed helpen. Dat vinden Wim en Siebren belangrijk. Bij de verhuur van een buscamper wordt met veel plezier een uitgebreide uitleg gegeven. Je krijgt een meer dan volledige uitrusting mee en helemaal gratis de app Campercontact waarin alle camper- en serviceplaatsen in 51 landen staan vermeld. Speciale wensen, zoals een e-mountainbike of andere extra’s? Roadvip beschikt over een breed netwerk en kennis van zaken om dit voor je te regelen. Ook telefonisch wordt je uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan, Roadvip is 24/7 bereikbaar.
Roadvip

Halen en Brengen

Wanneer je een buscamper bij Roadvip huurt en het toch wat onhandig is om de reis naar Sleen te maken, bied Roadvip een uiterst comfortabele Haal en Breng service. De camper wordt voor de deur afgeleverd en daar ook weer opgehaald. Een extra service voor nog meer gemak.

Alleen buscampers

Roadvip verkoopt en verhuurt alleen buscampers, een camper in het formaat van een bestelbus. Lekker compact en wendbaar maar toch een camper waar je rechtop in kunt staan en languit in liggen. Daarnaast beschikt je over alle voorzieningen die ook in een reguliere camper te vinden zijn. Wanneer een buscamper aansluit op je plannen voor een vakantie, een lang weekend of een roadtrip, heeft Roadvip een interessant aanbod in petto.

Veilig op reis

Het onderhoud aan de buscampers vindt in eigen beheer plaats. Siebren is tenslotte ook eigenaar van een autobedrijf. Hiermee is het een zekerheid dat je met een technisch perfecte camper op reis gaat waarmee storingen zo goed als uitgesloten zijn. Wel zo’n veilig gevoel.
Roadvip

In Drenthe?

Drenthe ligt niet erg centraal in Nederland, dus waarom starten met een buscamperbedrijf in een klein en afgelegen dorpje. In de praktijk echter blijkt de afstand naar Sleen geen belemmering te zijn. De clientèle van Roadvip komt dan ook uit alle windstreken. Een bezoek aan de showroom in combinatie met wat Drenthe te bieden heeft maakt er een leuke dag of langer uit van. In de directe omgeving van Sleen is veel te beleven en te zien. Ook in het dorp zelf, naast alle horeca en voorzieningen die hier te vinden zijn.

Proef camper Weken

Voor nieuwkomers die nog nooit een camper hebben gehuurd zijn er de Proef Camper Weken. Met een buscamper of een tenttrailer de stilte van Drenthe ontdekken. Probeer het eens uit. In de weken buiten het hoogseizoen ook als midweek of weekend te boeken. Meer informatie hierover op de website van Roadvip.

www.roadvip.nl

Lees verder
Terug naar Kampeertips