Geplaatst op: 06-12-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 4 minuten
Kampeerbeurzen in januari en februari 2020

Kampeerbeurzen in januari en februari 2020

Het leuke van een seizoeneinde is dat de start van het nieuwe seizoen alweer voor de deur staat. Dat geldt zeker voor alle kampeerbeurzen. Drukke tijden dus in januari en februari 2020. Hierbij geven we een overzicht, speciaal voor jou als kampeerliefhebber.

CMT Stuttgart
2000 exposanten tijdens de CMT Stuttgart

CMT Stuttgart, Duitsland

11 t/m 19 januari 2020

Op de CMT Stuttgart, ook wel de voorjaarsbeurs genoemd, vind je een kleine 2000 exposanten die hun producten gedurende negen dagen tentoonstellen aan de ruim 200.000 bezoekers. Omdat dit na de Caravan Salon Messe in Düsseldorf de grootste kampeerbeurs / vakantiebeurs in Duitsland is, zullen fabrikanten ook op deze camper beurs weer veel nieuwe producten en innovaties laten zien.

Meer informatie: www.messe-stuttgart.de

Vakantiebeurs Utrecht
Veel te doen, ervaren en beleven op de Vakantiebeurs Utrecht

Vakantiebeurs Utrecht

15 t/m 19 januari 2020

Ontdek nieuwe bestemmingen, praat met locals en werk je bucketlist bij. Dit is niet alles, er is nog veel meer te doen, ervaren en te beleven op de Utrechtse vakantiebeurs. Waan je in Zuid-Afrika, in de jungle van Oeganda en Azië. Wandel van Frankrijk naar Portugal en Italië. Het kan allemaal op deze beurs. Maak jouw rondje rondom de wereld en voel je alsof je al op je volgende vakantiebestemming bent aangekomen.

Meer informatie: www.vakantiebeurs.nl

Caravana
Caravana: de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland

Caravana WTC Expo Leeuwarden

23 t/m 28 januari 2020

In een lange karavaan trekken kampeerders en kampeerbedrijven uit binnen- en buitenland naar de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland. Van donderdag 23 tot en met dinsdag 28 januari 2019 is het WTC Expo Leeuwarden weer volledig bezet door kampeerliefhebbers en heerst er een ultieme vakantiesfeer. De Caravana: een begrip op kampeergebied.

Meer informatie: www.caravana.eu

Vakantiesalon Antwerpen
Bij Vakantiesalon Antwerpen vind je een breed vakantieaanbod

Vakantiesalon Antwerpen

23 t/m 26 januari 2020

Op zoek naar inspiratie voor je volgende reis? Ontvang je graag extra informatie over jouw volgende bestemming? Of wil je graag met je kinderen de wijde wereld in maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ben je aan het juiste adres. Het Vakantiesalon Antwerpen stelt elk jaar in Antwerp Expo een breed vakantieaanbod voor. Van een cruise in de Caraïben, tot een citytrip in Amsterdam, van een rondreis in Nepal tot een motorvakantie in Amerika.

Meer informatie: www.vakantiesalon-antwerpen.be

Vakantiesalon Brussel
Op zoek naar een avontuurlijke vakantie? Kom naar Vakantiesalon Brussel

Vakantiesalon Brussel

6 t/m 9 februari 2020

Op zoek naar een originele vakantie? Informatie op jouw maat? Kom dan met je vrienden naar het Vakantiesalon van Brussel. Vind wat op het web onvindbaar is en kies voor avontuur. Sigaren, rum en oldtimers, meer woorden zijn er niet nodig om het zonovergoten gastland voor de deze editie van het Vakantiesalon van Brussel te omschrijven. Cuba is het thema.

Meer informatie: www.vakantiesalon.eu

Fiets en Wandelbeurs Gent
Fiets en Wandelbeurs is de leukste en grootste beurs in Vlaanderen voor fietsers en wandelaars

Fiets en Wandelbeurs Gent

15 en 16 februari 2020

De Fiets en Wandelbeurs is de leukste en grootste beurs in Vlaanderen voor fietsers en wandelaars. In een breed programma staan fietsen en wandelen centraal. Als vakantie en recreatie, als ontspanning in de vrije tijd, maar ook als avontuurlijke uitdaging in onbekende afgelegen gebieden.

Meer informatie: www.fietsenwandelbeurs.be

Bekijk aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe of tweedehands camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod. We hebben ook al heel wat campers en caravans voor je getest: bekijk onze caravantesten of onze campertesten.

 

Lees verder
Terug naar Kampeertips