Geplaatst op: 22-04-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Ekowax: wassen zonder water

Ekowax: wassen zonder water

Ruim 3 jaar geleden is het bedrijf Ekowax Cleaning Products in Donkerbroek ontstaan. Deze onderneming houdt zich voornamelijk bezig met duurzame reinigings- en onderhoudsproducten voor o.a. automotive, watersport, recreatie, woning, winkel, kantoor, landbouw en industrie.

Het product Ekowax Wassen Zonder Water is het bekendste en meest geprezen product van Ekowax. Dit product werkt op basis van nanotechnologie. De spray zorgt ervoor dat de vuiligheid van de onderlaag wordt losgeweekt en wordt ingekapseld, waarna het dan eenvoudig zonder krassen te verwijderen is met een microvezeldoek. Vervolgens nog even licht napoetsen met een droge microvezeldoek en je hebt het oppervlak gelijk voor maanden in de wax staan.

Wassen zonder water

Eigenlijk is het een was- en wax behandeling in één keer zonder 1 druppel water te gebruiken. Het unieke aan dit product is ook dat het geen schadelijke chemicaliën bevat, biologisch afbreekbaar is en geschikt is voor iedere niet poreuze ondergrond. Deze reinigingsmethode wordt wereldwijd al jaren toegepast en is zelfs vele malen veiliger dan wassen met water.

Het product ‘wassen zonder water’ is zeer breed toepasbaar. Bijna teveel om op te noemen, maar naast auto, motor, camper, caravan of boot is het ook toepasbaar voor glas, sanitair, beeldschermen, reclameborden, gevelbekleding, etc… Er vormt zich namelijk een filmlaagje op het oppervlakte, waardoor deze water en vuilafstotend wordt.

Diverse (professionele) autobedrijven, poetsbedrijven, rijscholen, rouwvervoer aanbieders, sportverenigingen en scholen maken er gebruik van. Het werkt namelijk snel, gemakkelijk, veilig en krasvrij.

Ekowax

Andere duurzame producten

Naast het ‘wassen zonder water’ biedt Ekowax Cleaning Products nog meer duurzame producten aan. Zoals Nanocoatings voor glas, lakken, kunststof, polyester en RVS. Deze coatings zorgen voor een extreem water- en vuilafstotend karakter, kleurherstel en glans voor maanden tot zelfs meerdere jaren. Een ander succesvol product is Ekowax Cleaner, dit product reinigt nagenoeg iedere ernstig vervuilde ondergrond en wordt veelal ingezet voor bekleding, cabriokappen, tentzeil, vloeren en zwarte strepen op o.a. camper en caravans zonder de ondergrond aan te tasten.

Verder is nieuw in het programma een sanitair reiniger, voor het veilig en milieuvriendelijk verwijderen van kalkaanslag en urinesteen. Ook is het mogelijk om je schoonmaak- of poetsklus door Ekowax Cleaning Products te laten uitvoeren.

Meer informatie en webshop: www.ekowax.nl

Groot aanbod campers en caravans

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Op onze website staat een groot aanbod waar je uit kunt kiezen. Of lees eerst nog meer leuke artikelen op ons blog.

Lees verder
Terug naar Kampeertips