Geplaatst op: 26-11-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Daktent.nl: maak van je auto een camper

Daktent.nl: maak van je auto een camper

Wist je dat er niet alleen daktenten voor jeeps bestaan, maar ook voor personenauto’s? Bij Daktent.nl heb je zelfs grote kans dat ze een tent kunnen maken voor je eigen auto. En dan maakt het niet uit of je een personenauto, SUV of off-road hebt. Het kan zelfs op een aanhanger.

Of jouw auto geschikt is voor een daktent kun je makkelijk opzoeken op de website. Er staan vele voorbeelden van daktenten in alle soorten en maten. Heb je nog iets meer inspiratie nodig? Je kunt op bezoek gaan in de showroom in Baarn. Zo goed al alle modellen staan daar gepresenteerd. En omdat de mensen van Daktent.nl jarenlange ervaring hebben, geven ze je graag deskundig advies. Ook kun je er terecht voor gratis montagehulp.

Campers op CampersCaravans.nl

Lekker veel vrijheid

Een daktent geeft je lekker veel vrijheid tijdens je vakantie. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Verder is een daktent makkelijk op te zetten en het matras zit er standaard in. Dat wordt hoog en droog heerlijk slapen, comfortabel op een platte ondergrond. Eigenlijk maak je zo een camper van je personenauto, bestelbus, pick-up of trailer.

Meer informatie: Daktent.nl

Daktenten in alle soorten en maten bij Daktent.nl
Daktenten in alle soorten en maten bij Daktent.nl

Campers en caravans

Voor meer kampeernieuws klik je hier. Ben je op zoek naar een camper of caravan? Op onze website staan vele modellen te koop. Tweedehands en gebruikt. In alle soorten en maten. Hier bekijk je het huidige aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeertips