Geplaatst op: 11-06-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Comfort onderweg: mobiele energie

Comfort onderweg: mobiele energie

Hoe meer comfort je wilt onderweg, hoe meer je afhankelijk bent van stroom. Aan gemak zit nou eenmaal vaak een stekker. Soms heb je daar een ‘upgrade’ voor nodig van je de elektrische installatie. Stroomwinkel.nl is een zogenaamde ‘One stop shop’ voor mobiele energie.

Je hebt de keuze uit veel verschillende elektrische installaties, van een enkele accu voor wat verlichting tot een volledig elektrisch systeem om onderweg te kunnen genieten van alle comfort zoals thuis. Het is verstandig om elke paar jaar alle onderdelen van de elektrische installatie te controleren. Bij zo’n evaluatie kun je erachter komen dat het goed is om slechte of verouderde onderdelen te vervangen. Of zelfs het systeem uit te breiden als de energiebehoefte toeneemt.

Aandacht voor accu’s

Mobiele energie komt uit accu’s. Daarom hebben deze de meeste aandacht nodig. Met een lader in het stopcontact laad je de accu’s zo weer op. Vooral handig als je ‘off-grid’ veel elektrische apparaten gaat gebruiken. Met zonnepanelen kun je het verblijf off-grid, dus ‘los van het stopcontact’ verlengen, zodat je bijvoorbeeld in je afwezigheid toch de koelkast aan boord koel kunt houden. Ook is het handig om een omvormer te hebben om 230V uit je accu’s te kunnen halen. Een combitoestel zoals een Victron MultiPlus of Quattro geeft je beide functies: laden en omvormen.

One stop shop voor mobiele energie

Stroomwinkel.nl is een zogenaamde ‘One stop shop’ voor mobiele energie. Dus ook voor jouw camper of caravan. Juist tijdens je vakantie is autonomie heel belangrijk. Onderweg wil je niet worden gehinderd door een stekker aan een snoer dat in een extern stopcontact moet. Bijvoorbeeld wanneer je het Nespresso apparaat aan wilt zetten of thee wilt zetten. Gelukkig zijn er tegenwoordig prima oplossingen voor de meest uiteenlopende mobiele energiebehoeftes. Dus ook als je met je camper of caravan lekker onbeperkt willen rondtrekken door de natuur,  biedt Stroomwinkel.nl handige, aantrekkelijk geprijsde oplossingen.

Over Stroomwinkel.nl

Stroomwinkel.nl is een dochterbedrijf van Top Systems, de distributeur van Victron voor de professionele markt. Victron is een van de meest gerenommeerde bedrijven voor onderdelen van mobiele energie-installaties. Door de combinatie van Top Systems en Stroomwinkel.nl is de overvloedige hoeveelheid aan professionele kennis ook beschikbaar voor particulieren. Daarom heeft Stroomwinkel.nl een showroom waarin je jouw specifieke geval kunt bespreken en waar alle Victron producten staan uitgestald. Weet je exact wat jouw wensen zijn, dan is er de webshop waar je alle oplossingen kunt vinden voor energievragen in de boot of camper. Kijk voor meer informatie op www.stroomwinkel.nl

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog een aantal campertesten of caravantesten?

Lees verder
Terug naar Kampeertips