Geplaatst op: 19-11-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Camperhuren.nl: een campervakantie voor iedereen

Camperhuren.nl: een campervakantie voor iedereen

Iedereen die graag op campervakantie wil, maar zelf nog geen camper heeft, kan er altijd eentje huren. Bijvoorbeeld bij Camperhuren.nl. Hier vind je luxe, comfortabele campers van 2 tot 6 personen.

Alle campers van Camperhuren.nl zijn van alle gemakken voorzien. Standaard heb je de beschikking over een volledige inventaris, een luifel en een fietsendrager. Verder hebben de campers cruise control en hebben ze een heerlijk zit- en slaapcomfort. Raak je tijdens de vakantie gehecht aan je gehuurde camper? Aan het eind van het seizoen zijn de huurcampers te koop.

Camperhuren.nl: campervakantie voor iedereen
Camperhuren.nl: campervakantie voor iedereen

De campers staan in Aalsmeer,vlakbij Amsterdam en Schiphol. Het bedrijf biedt een haal- en brengservice vanaf de luchthaven. Als je nog niet precies weet welke camper je mee wilt nemen, kun je er langs gaan voor advies. Ze denken graag met je mee, ook bijvoorbeeld over geschikte bestemmingen en over wet- en regelgeving.

Meer weten? Kijk op www.camperhuren.nl. En bekijk hier welke campers van Camperhuren.nl er nu te koop staan. Meer kampeertips vind je hier.

Lees verder
Terug naar Kampeertips