Geplaatst op: 14-06-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Camper Casa: Een echt familiebedrijf

Camper Casa: Een echt familiebedrijf

Aan de Noordervaart in Stompetoren vind je Camper Casa. Ooit gestart met de verhuur van twee campers, maar inmiddels uitgegroeid tot dealer van formaat. Met 27 campers in de verhuur en een showroom vol nieuwe en gebruikte campers, onder andere met merken als Challenger en Carado.

Toen eigenaar Marcel Oud jong was, bouwde hij zijn eerste bus om tot camperbus. Deze werd gevolgd door een iets grotere bus, die met de komst van kinderen toch ook te klein was. Zijn volgende doel was een alkoof camper, maar voor die paar weken per jaar dat het gezin op vakantie kon, was dat toch wel een flinke investering. Daarom besloot hij in 2006 de camper te gaan verhuren, met de geboorte van Camper Casa als gevolg. Hij kocht direct twee campers: een alkoof en een halfintegraal.

GiottiLine Verhuur campers

In de jaren die volgden, groeide het huuraanbod. Inmiddels heeft het bedrijf 27 campers waar je uit kunt kiezen. Het huren van een camper is ideaal als je eens het camperen wilt ervaren, maar je niet voldoende ruimte of tijd hebt voor een eigen camper. Ook wanneer je een camper eerst wilt proberen voordat je hem koopt, is huren een goed idee. Het is toch best een grote uitgave.

Verkoop campers

In 2010 kwam er naast de verhuur van campers ook de verkoop van campers bij. Toen werd Camper Casa Nederlands importeur van het Italiaanse merk GiottiLine. In de jaren die volgden, werd het bedrijf ook dealer van Challenger, Carado en Plasy. Nieuwe modellen zijn er op voorraad, maar ook occasions zijn te koop vanuit de verhuur. Ten slotte staan er zo nu en dan na een inruil ook een particulier gebruikte occasion te koop.

Werkplaats Camper Casa

Werkplaats Camper Casa

Voor onderhoud en optimaliseren van je huidige camper heeft Camper Casa een werkplaats. Daar kun je terecht voor onderhoud van de complete opbouw van je camper, of bijvoorbeeld het plaatsen van een koelkast of douche. Maar ook voor reparatie van schade aan het interieur of de buitenkant van de camper.

Overwinteren in Portugal

Nog een leuke optie bij Camper Casa is een overwintermogelijkheid in Portugal. Dat is een service speciaal voor camperliefhebbers die ook in de wintermaanden van de zon willen genieten. Vlieg naar Portugal en gebruik een van de campers bij de Algarve. Dit is een veelzijdig gebied met het meest zachte klimaat van Europa, waardoor een rondreis in de wintermaanden zeer aangenaam is.

Meer informatie vind je op www.campercasa.nl

Camper Casa

Groot aanbod campers en caravans

Nog op zoek naar een andere of nieuwe camper of caravan? Klik hier voor het huidige aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeertips