Geplaatst op: 06-11-2018 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Beflexx inbouwstofzuiger: flexibel en krachtig

Beflexx inbouwstofzuiger: flexibel en krachtig

Het schoonhouden van de camper of caravan is niet altijd het leukste klusje. We zijn er het liefst zo min mogelijk tijd aan kwijt zodat er meer tijd overblijft voor de leukere dingen. Het Nederlandse bedrijf Beflexx heeft een praktische en efficiënte oplossing: de Beflexx inbouwstofzuiger.

Wat neem je mee op vakantie om je camper of caravan schoon te houden? Een traditionele stofzuiger neemt vaak te veel ruimte in beslag. Om maar niet te spreken van het mogelijk beschadigen van je kastjes en meubels tijdens het gebruik in de vaak nauwe ruimtes. Het kan echter ook makkelijker met behulp van de kruimeldief maar die is vaak niet krachtig genoeg om echt schoon te maken.

Het Nederlandse bedrijf Beflexx heeft echter een praktische en efficiënte oplossing: de Beflexx inbouwstofzuiger

Beflexx heeft een centraal stofzuigsysteem ontwikkeld dat ongeveer even groot is als een schoenendoos waardoor het vrijwel onder iedere bank of bed kan worden gemonteerd. Omdat de stofzak gemiddeld één keer per jaar vervangen hoeft te worden, hoef je er ook niet heel makkelijk bij te kunnen. Ondanks het compacte formaat komt de Beflexx inbouwstofzuiger met een zeer krachtige motor. Zo beschik je over de zuigkracht van een gewone stofzuiger met de flexibiliteit van een kruimeldief.

Werking Beflexx inbouwstofzuiger

Aan de zuigunit worden één of meerdere zuigcontacten gemonteerd met behulp van een flexibele montageslang. Wanneer je de uittrekbare stofzuigslang van de Beflexx hierin steekt slaat het apparaat automatisch aan. Het enige dat je vast hebt tijdens het stofzuigen is de lichtgewicht slang waardoor de Beflexx zeer comfortabel in gebruik is. De kans op beschadigingen is hierdoor minimaal. Een groot pluspunt van de inbouw in een bank of andere ruimte, is de rust tijdens het stofzuigen. Normaal staat de stofzuiger naast je te loeien, maar de Beflexx is ingebouwd waardoor het motorgeluid een stuk minder aanwezig is.

Het Nederlandse bedrijf Beflexx heeft echter een praktische en efficiënte oplossing: de Beflexx inbouwstofzuiger

Roelofsen Raalte Carrosseriebouw

Sinds 2013 installeert de exclusieve horsetruck en motorhome bouwer uit het Nederlandse Raalte de Beflexx inbouwstofzuiger. We spreken hierover met Ingrid Wilting, communicatiemedewerker bij het carrosseriebedrijf uit Raalte: “Onze klanten reizen vaak van concours naar concours waardoor ze veel tijd doorbrengen in de horsetruck, dan is het ook logisch dat je een goed verblijf wilt. De wagens zijn vaak van alle gemakken voorzien en voor het schoonmaken van de living hebben we gekozen voor de Beflexx inbouwstofzuiger. Het gebruiksgemak en de zuigkracht zijn bijzonder goed waardoor de klant snel in staat is de ruimte te stof zuigen!”

 

Lees verder
Terug naar Kampeertips