Geplaatst op: 06-04-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 5 minuten
Bakker Campers: breed aanbod, scherp geprijsd

Bakker Campers: breed aanbod, scherp geprijsd

In Wenum-Wiesel, onder de rook van Apeldoorn, komen ervaren of beginnende camperaars al direct in een vakantiestemming voordat het reisdoel, Bakker Campers, is bereikt. Het bosrijke gebied leent zich bij uitstek voor een mooie vakantie in de natuur en daar heeft Bakker altijd een camper voor op voorraad die ook echt bij je past.

Ook nu geopend

Ook tijdens deze bijzondere tijd in Nederland is Bakker Campers geopend, ze hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Op hun grote buitenterrein kun je minstens 100 campers bewonderen. Ook tijdens Pasen! Op Eerste en Tweede Paasdag ben je er van harte welkom van 10:00 tot 17:00 uur.

Groot aanbod campers

Op 10.000m2 is Bakker Campers in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van nieuwe en jong gebruikte campers op de Nederlandse markt. Minstens 100 modellen integraal, halfintegraal, pagode en buscampers zijn bij Bakker direct beschikbaar. De focus van de onderneming is gericht op jong gebruikte exemplaren. Vrijwel niet van nieuw te onderscheiden campers met weinig kilometers en een smetteloos onderhouden interieur die je echt het gevoel geeft de eerste eigenaar te zijn.

Goede service

Bemiddeling doet Bakker niet, dan ben je toch teveel de minpuntjes van iemand anders aan het verkopen. Met een eigen inkoop geldt dat niet. Tenminste, wanneer je een gebruikte camper eerst de service geeft die het verdient. Hiervoor beschikt Bakker, voortgekomen uit de handel in personenauto’s, over een goed geoutilleerde werkplaats waar van alle merken eventuele gebreken verholpen worden naast het plegen van regulier onderhoud.

Bakker Campers

Interieur krijgt opfrisbeurt

Naast de techniek is er natuurlijk ook de optische kant van een gebruikte camper. Iets wat zichtbaar het verschil kan maken tussen nieuw of tweedehands. Bakker Campers neemt daarom ook dit onderdeel stevig ter hand. Voornamelijk in eigen huis maar ook in samenwerking met andere partijen krijgt een interieur een opfrisbeurt in de vorm van nieuwe matrassen, een andere stoffering of een update van opties en accessoires wanneer dit nodig is. Ook een totale verbouwing met een geheel nieuw interieur is mogelijk waarmee maatwerk, ook wanneer het om een gebruikte camper gaat, een realiteit is.

Nieuwe campers

Bakker Campers is geen dealer van een specifiek merk. Je bent dan gebonden aan één en dezelfde aanbieder die zo zijn eisen stelt. Dat kan de handel in occasions nogal in de weg zitten. Toch wil dat niet zeggen dat een nagelnieuwe camper onmogelijk is. Integendeel. Met 25 jaar ervaring heeft Bakker veel kennis van de markt waarmee aantrekkelijke aanbiedingen in nieuwe campers gerealiseerd kunnen worden. Op basis van een zoekopdracht speurt Bakker Campers de markt in binnen- en buitenland af naar de beste deal in een demo of nieuwe camper. Hiermee zijn met name Hymer, Rapido of Carthago campers beschikbaar met een flinke korting op de dealerprijs.

Inruil oude camper

De aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte camper vraagt al snel een investering die niet iedereen zomaar op de bank heeft staan. Iets inruilen kan helpen om het beschikbare budget wel te laten voldoen. Natuurlijk is de inruil van een camper geen probleem. Maar Bakker gaat hierin een stap verder dan andere aanbieders van gebruikte campers. Vrijwel alles komt in aanmerking voor inruil. Een boot of vakantiehuis tot aan een muntenverzameling kan dienen om die volgende camper bereikbaar te maken. Bakker bepaalt in samenwerking met een desbetreffende expert wat een eerlijke marktconforme prijs is voor het ingeruilde goed waarmee zelf verkopen, met al het gedoe wat daar bij hoort, voorkomen wordt.

Bakker Campers

Trends

Steeds meer liefhebbers ontdekken de enorme vrijheid en het comfort van een kampeerauto. De populariteit van campers blijft dan ook toenemen. Dat komt niet enkel en alleen door steeds meer gepensioneerden die met een toereikend budget lekker veel tijd hebben om van een camper te genieten. Ook gezinnen met kinderen vormen een belangrijk deel van de instroom in nieuwe camperaars. Dat merkt Bakker aan de populariteit van een pagodecamper. Hoewel het brandstofverbruik van deze variant wat hoger ligt is voor een gezin de extra ruimte boven de cabine belangrijk om iedereen een prettige slaapplaats te bieden. Daarnaast ontdekken ook steeds meer jonge mensen het gemak en voordeel van een kampeerauto. Denk maar aan een festival of feestje. Een Bob is niet meer nodig. Met een camper vlakbij is een droge comfortabele slaapplaats gegarandeerd. Heel iets anders dan een tentje op een modderig festival terrein.

Goede sfeer bij Bakker Campers

Wanneer je op zoek bent naar een jong gebruikte camper en niet zomaar iets wil kopen, is Bakker Campers een adres wat je niet over mag slaan. De locatie is met een speeltuintje ook aantrekkelijk voor kinderen. En er hang een campingachtige sfeer die mooi aansluit op de materie. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste. De kans is groot dat Bakker Campers met een breed en scherp geprijsd aanbod de beste deal voor je in petto heeft.

Meer informatie vind je op www.bakker-campers.nl
Benieuwd welke campers er nu bij ons te koop staan van Bakker Campers? Klik hier

Lees verder
Terug naar Kampeertips