Geplaatst op: 18-01-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Aveco Verzekeringen: gespecialiseerd in campers en caravans

Aveco Verzekeringen: gespecialiseerd in campers en caravans

Het is een geliefd en kostbaar bezit: jouw eigen camper of caravan. Daarmee heb je de vrijheid om lekker op vakantie te gaan. Heb je ook goed nagedacht over de verzekering van jouw favoriete vakantieverblijf? Aveco Verzekeringen biedt verzekeringen op maat.

Aveco Verzekeringen is specialist op het gebied van camper- en caravanverzekeringen. Zij bieden jou als klant rust, zekerheid en optimaal vakantieplezier door verzekeringen aan te bieden met de beste voorwaarden en service. Je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen voor campers of caravans, afgestemd op jouw situatie.

Camperverzekering

Aveco Verzekeringen biedt verschillende soorten camperverzekeringen. Voor nieuwe campers, jonge campers of jong gebruikte campers bijvoorbeeld. Ook hebben ze speciale merkverzekeringen met de merken Bürstner, Hymer, Dethleffs en Sunlight. Deze vorm kan zorgen voor extra premievoordeel of uitgebreidere voorwaarden. Het Camper ZekerheidsPakket is een uitgebreid pakket van verschillende verzekeringen, afgestemd op jou als gebruiker.

 Heb je ook goed nagedacht over de verzekering van jouw favoriete vakantieverblijf?
Heb je al goed nagedacht over de verzekering van jouw favoriete vakantieverblijf?

Caravanverzekering

Ook bij de caravanverzekeringen van Aveco heb je meerdere opties. Heb je een tweedehands caravan of een nieuwe? Daar zijn specifieke verzekeringen voor. Ook kun je kiezen voor aanvullende dekkingen. Ook prettig: je betaalt geen standaard eigen risico bij de aangesloten caravanbedrijven en je inventaris is tot € 2.500,- meeverzekerd

Meer informatie vind je hier: www.avecoverzekeringen.nl

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog meer campertesten of caravantesten?

Lees verder
Terug naar Kampeertips