Geplaatst op: 07-02-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Autoglasinbouw.nl: voor het tinten van je camperruiten

Autoglasinbouw.nl: voor het tinten van je camperruiten

Wil je je camperruiten laten tinten? Dat kan sinds kort ook bij Autoglasinbouw.nl. Hier kon je al terecht voor camperruiten en dakluiken, bijvoorbeeld als je een bestelauto ombouwt tot camper. Niet alleen voor de ruiten, maar ook voor dakluiken.

Wat eerder niet mogelijk was, kan nu wel. Autoglasinbouw.nl heeft de mogelijkheid om de ruiten van jouw camper op professionele wijze van ruitfolie voorzien. Voor de montage van de ruitfolie worden de ruiten eerst gedemonteerd, waarna de folie wordt aangebracht, meestal op de binnenzijde van de ruiten. De ruitfolie die ze aanbrengen is uitgebreid getest. Daardoor heb je er jaren plezier van. Het folie blijft goed op de ruiten zitten zonder kreukels, luchtbellen of verkleuring.

Ramen laten tinten
Voor de montage van de ruitfolie worden de ruiten eerst gedemonteerd, waarna de folie wordt aangebracht.

Voordelen tinten ruiten

Het tinten van je camperruiten heeft meerdere voordelen. Ten eerste heb je minder inkijk in je camper wat zorgt voor meer privacy en minder kans op inbraak. Ook helpt het tinten van je ruiten goed als zonwering. Zeker als je gaat kamperen tijdens de zomer verlaagt dat de temperatuur binnen. Verder houden de ramen zo voor 99% uv-licht tegen, waardoor de bekleding langer mooi blijft.

Ombouwen bestelauto

Mocht je een bestelauto hebben die je om gaat bouwen tot camper: Autoglasinbouw.nl heeft een groot aanbod in camperruiten. Voor vrijwel elke bestelauto hebben ze ruiten. En ook het plaatsen van een dakluik is mogelijk. Het bedrijf heeft jaren ervaring en ze denken graag met je mee.

Autoglasinbouw.nl heeft ruiten voor vrijwel elke bestelauto.
Autoglasinbouw.nl heeft ruiten voor vrijwel elke bestelauto.

Autoglasinbouw.nl is een label van Autoglaz Haarlemmermeer. Meer informatie over het bedrijf vind je hier: www.autoglasinbouw.nl

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog een aantal campertesten of caravantesten?

Lees verder
Terug naar Kampeertips