Geplaatst op: 30-11-2019 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: 4 minuten
Zoek je camper of caravan op CampersCaravans.nl

Zoek je camper of caravan op CampersCaravans.nl

Er staan zowel campers als caravans op CampersCaravans.nl. Om snel te vinden wat je zoekt, is het belangrijk om te weten hoe je de juiste camper of caravan kunt vinden op CampersCaravans.nl? We hebben wat tips op een rijtje gezet waarmee je zoektocht tot de beste resultaten leidt.

Hoe vind je wat je zoekt?

Er zijn drie verschillende manieren waarop je kunt zoeken:

  1. Gebruik de zoekbalk op CampersCaravans.nl
  2. Gebruik de optie ‘uitgebreid zoeken’
  3. Bewaar je zoekopdracht op de website

Zoek via de zoekbalk:

Weet je al precies welke camper of caravan je zoekt? Dan is het makkelijk om via de zoekbalk te zoeken. Tik dan merk of specifiek type in. Bijvoorbeeld de trefwoorden: Bürstner Ixeo IT 664.

De zoekmachine presenteert vervolgens de meest passende advertenties en houdt rekening met de verschillende schrijfwijzes van producten. Bij een spelfout of een half verkeerd woord zoekt de auto-correcter automatisch de meest passende advertenties op. Wanneer je een half woord intikt van een bepaald merk, een categorie of een type camper, dan zie je direct een lijst met camperadvertenties die voldoen aan de opgegeven criteria.

Een voorbeeld. Stel, je zoekt met het trefwoord Hobbie, dan zoekt de zoekmachine automatisch op Hobby. Je kunt in de zoekmachine ook zoektermen combineren waardoor je meteen de opdracht specifieker maakt.

CampersCaravans

Zoek een camper of caravan via ‘uitgebreid zoeken’

Wil je meer ondersteuning in je zoektocht naar het juiste kampeermiddel, dan is het ook mogelijk om uitgebreid te zoeken naar de juiste camper of caravan op CampersCaravans.nl. Wanneer je nog niet precies weet wat je zoekt, is het mogelijk om op de homepage van CampersCaravans.nl  via ‘Uitgebreid zoeken’ alle specificaties van je toekomstige kampeerdroom te selecteren. Hiermee maak je direct je zoekopdracht heel specifiek.

Na een klik op ‘uitgebreid zoeken’ klapt er een filtermenu naar beneden uit. In dit menu kun je diverse selecties maken, zoals categorie, merk, type, aantal slaapplaatsen, conditie en bijvoorbeeld bouwjaar. Na een eerste selectie zie je meteen resultaat. De oranje button onderaan het uitgebreid zoeken laat het aantal campers zien dat voldoet aan jouw zoekopdracht.
De zoekopdracht kan altijd verfijnd worden door nog meer specifieke keuzes te maken in de tabjes als voertuig specificaties, interieur, exterieur, indeling, opties en garantie & onderhoud.

In je zoektocht naar de juiste Campers, caravan of ander kampeermiddel zijn er veel keuzes waar je op kan filteren. Des te meer keuzes je maakt des te afgebakender je zoekopdracht is. Dit alles maakt het een stuk makkelijker om te vinden wat je zoekt.

Naast de keuzes is het overigens altijd mogelijk om aan de linkerzijde van iedere resultatenpagina nog meer filters te kiezen die bij het zoeken van toepassing zijn. Op deze manier vind je nog sneller en makkelijker wat je zoekt.

CampersCaravans

Bewaar je zoekopdracht op CampersCaravans

Heb je een camper gevonden waar je heel blij van wordt. Dan is het ook mogelijk om deze specifieke advertentie op te slaan in je persoonlijke CampersCaravans Account. Op elke advertentiepagina staat boven de foto een groen vlak met bewaar. Als je hier op klikt dan bewaar je automatisch de advertentie in je CampersCaravans account onder het kopje favorieten. En kan je deze camper altijd weer makkelijk terug vinden zonder dat je een zoekopdracht hoeft in te stellen.

Groot aanbod campers en caravans

We wensen je veel succes met de zoektocht naar jouw kampeerdroom! Zoek direct in het grote aanbod op CampersCaravans.nl. 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws