Geplaatst op: 14-08-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 4 minuten
Ziara maatwerktapijt: geef je camper of caravan een nieuwe uitstraling

Ziara maatwerktapijt: geef je camper of caravan een nieuwe uitstraling

Just Carpets is een bedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in het op maat maken van tapijt voor in campers, caravans en boten. Daarnaast kunnen zij alles leveren op het gebied van vloeren voor de recreatieve sector. Het is opgericht in 2009 en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Ze staan voor modern vakmanschap dat plezier brengt aan zowel de maker als de consument wereldwijd. Hun motto is dan ook Create and Enjoy! 

Just Carpets streeft naar perfectie met een sterke drive om eerlijk te ondernemen. Elk maatwerktapijt komt uit hun eigen fabriek en is duurzaam geproduceerd.

Uitstekende kwaliteit

De basismaterialen die gebruikt worden voor de matten zijn van de hoogste kwaliteit. Tapijt in campers en caravans heeft namelijk veel te verduren en moet makkelijk in onderhoud zijn. Daarom wordt er uitsluitend gewerkt met tapijt uit het hogere segment.

Ziara maatwerktapijt

Just Carpets levert tapijt onder de naam Ziara. Tapijt van Ziara is van een hoogwaardige kwaliteit en is makkelijk in onderhoud. Het tapijt geeft je caravan of camper bovendien een huiselijke warmte. Door de verschillende kleuren en soorten die zij in het assortiment hebben, past het tapijt altijd bij het interieur van jouw caravan of camper. Het tapijt wordt exact op maat gemaakt. De indeling kan je dus zelf bepalen.

Maatwerk en afwerking caravan of camper tapijt

De caravan- en camper matten worden op maat gemaakt. Zo voorkomen zij dat de mat gaat schuiven en wordt de gehele vloer bedekt. Geen van de mallen wordt een tweede keer gebruikt, omdat er zelfs in twee caravans of campers van hetzelfde type, verschil in de positie van de kastjes kan zitten. Dit is meestal niet meer dan een paar millimeter, maar voldoende om de mat niet meer te laten passen.

De mat die je bij een dealer bestelt, heeft een ruime tolerantie van twee centimeter. Dit zorgt ervoor dat de matten altijd schuiven en niet mooi blijven liggen. Daarnaast slijt door het schuiven de onderkant sneller. Bij Ziara speelt dit probleem niet, en ben je verzekerd van perfect passend tapijt! Al hun matten worden netjes afgewerkt met een luxe bandering in een passende kleur.

Materiaalkeuze

Met zorg hebben zij voor je caravan of camper de mooiste materialen uitgekozen. Zij hebben verschillende materialen en kleuren op voorraad. Het is ook altijd mogelijk een staal op te vragen. Zij selecteren uitsluitend tapijten die geschikt zijn voor in je camper of caravan. Bij deze selectie letten zij erop dat het tapijt geschikt is voor intensief gebruik. Daarnaast moet het makkelijk schoon te maken zijn en geschikt zijn voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Zo ben je verzekerd van een goede kwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt.

De deur niet uit

Voor het inmeten van de camper of caravan kan je op afspraak langskomen bij Ziara in Kampen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunnen zij ook bij je op locatie komen. Ze werken namelijk door heel Nederland. Na het inmeten zal het tapijt in productie gaan en binnen twee weken geleverd worden. Zij staan garant voor een perfect passend tapijt waar je dankzij de sterke kwaliteit jarenlang onbezorgd plezier van zult hebben.

Langskomen in de showroom

Wil je de vloerbedekking in het echt zien of kijken wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs voor meer informatie. Een verkoopadviseur zal je onder het genot van een kopje koffie of thee graag van advies voorzien. Op de website kan je meer informatie vinden en vrijblijvend een offerte opvragen.

Meer kampeernieuws

Meer kampeernieuws lezen? Bekijk het laatste kampeernieuws op CampersCaravans.nl. Nog op zoek naar een camper of caravan? Bekijk het actuele aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws