Geplaatst op: 13-06-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 4 minuten
Webasto: comfortoplossingen en meer

Webasto: comfortoplossingen en meer

Webasto is een wereldwijde partner rondom innovatieve systemen voor vrijwel alle autofabrikanten. Ze ontwikkelen en produceren verwarmings- en koelsystemen, dak- en cabriosystemen en oplaadoplossingen en accusystemen voor elektrische voertuigen. Ook in de kampeerwereld is Webasto bij velen al bekend. We stellen Webasto graag aan je voor.

Het bedrijf is opgericht in 1901 en is een echt familiebedrijf. Ze behoren tot de top 100 van leveranciers in de auto-industrie. Daarnaast concentreren ze zich op de groeimarkt van elektrische mobiliteit met oplaadoplossingen, verwarmingssystemen en accusystemen.

Comfortoplossingen

Een van de producten van Webasto is het bieden van comfortoplossingen voor campers en caravans. Een voorbeeld van deze oplossingen is airconditioning voor dakmontage: de Cool Top Trail. De Webasto Cool Top Trail zorgt ervoor dat je camper of caravan klaar staat met een comfortabele temperatuur. Door de ruim bemeten warmtewisselaars zijn ze krachtig en efficiënt tegelijkertijd.

Webasto
De Cool Top Trail

De Cool Top Trail is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige componenten. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd met minimale onderhoudskosten. Tevens zijn de units eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Ook optimaal genieten van je kampeertrip? Vind hier je dichtstbijzijnde Webasto dealer en vraag je offerte aan.

Voordelen van de Cool Top Trail airconditioning:

  • Krachtige units
  • Eenvoudige installatie
  • Ruim temperatuurbereik
  • Robuust, stil en laag gewicht
  • Lage hoogte en compact ontwerp
De Cool Top Trail is eenvoudig te bedienen.

Tot eind juni kan je profiteren van de Webasto Cool Top Trail zomeractie. Bekijk hier de actie.

Compressor koelkasten

Webasto heeft een uitgebreid assortiment koelkasten voor je camper of caravan. Ze bieden betrouwbare compressorkoelkasten in samenwerking met Isotherm, een Italiaanse producent van koelkasten.

Dit merk is wereldwijd bekend vanwege hoogwaardige oplossingen voor compressorkoelkasten. Vooral op de maritieme markt wordt Isotherm gebruikt. Door de samenwerking met Webasto worden de oplossingen nu ook aangeboden voor campers en caravans.

De Inox 85 koelkast

Compressorkoelkasten bieden meer comfort voor je recreatievoertuig en presteren beter dan absorptiekoelkasten. Webasto kan met de Isotherm-koeloplossingen stille en compacte compressoren bieden. Dit doordat ze alleen producten gebruiken van Secop/Danfoss, deze zijn door de auto-industrie goedgekeurd.

Op de site bieden ze drie soorten koelkasten. Bekijk de productoverzichten van de Cruise Elegance koelkasten, koelkasten met lades en ruimtebesparende koelkasten.

Voorbeeld van een koelkast met lade

Koken op Diesel

Webasto biedt ook kookoplossingen aan: de Diesel Cooker. Hiermee zet jij op je kampeertrip je maaltijd binnen een handomdraai op tafel. Het eenpitskooktoestel biedt twee zones. Een kookzone en een zone om maaltijden op te warmen. De Diesel Cooker is ideaal voor autonoom kamperen.

Webasto
Het dieselkooktoestel

Voordelen van het dieselkooktoestel zijn:

  • Stevige kookplaat van hoge kwaliteit
  • Laag stroom- en brandstofverbruik
  • Makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken
  • Geschikt voor grotere hoogten
  • Waarschuwingslampje voor restwarmte

Een extra voordeel van het dieselkooktoestel is dat het ruimtebesparend is! Er is namelijk voor het koken geen gasfles nodig.

Lees hier meer over het dieselkooktoestel.

Meer kampeernieuws

Meer kampeernieuws lezen? Klik hier. Nog op zoek naar je eigen camper of caravan? Bekijk hier het actuele aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws