Geplaatst op: 03-07-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Vernieuwde Adventure daktent van Campwerk

Vernieuwde Adventure daktent van Campwerk

Campwerk, specialist op het gebied van compact en stoer kamperen, heeft de Adventure daktent geheel vernieuwd. Sinds de introductie van dit model zo’n 10 jaar geleden, waren er eigenlijk geen vernieuwingen doorgevoerd. Campwerk pakt nu uit met een totaal vernieuwde daktent waarin meerdere verbeteringen en een fris design in zijn verwerkt. De nieuwe Adventure daktent is vanaf heden te zien bij dealers en bij de Campwerk vestiging te Leek.

De Adventure daktent is voor Campwerk één van de meest succesvolle kampeermiddelen die het Duitse bedrijf sinds 2010 produceert. De nieuwe Adventure beschikt over een aantal kenmerken die de daktent op voorsprong zet. Een goede keuze voor degene die op zoek is naar een scherp geprijsde softcover daktent in het middensegment.

Twee dakvensters

De tent is voorzien van twee dakvensters. Hierdoor krijg je optisch een lekker lichte ruimte. De zichthor aan de ladderzijde is te openen voor een uitzicht over je kampeerplek. Het frame is van stevig aluminium en met stof omhuld om condensvorming op de stangen tegen te gaan. Het dakframe is gebogen wat weer voor een betere afwatering zorgt. De zijvensters worden met uitzetters bediend, zodat je een luifel boven je venster krijgt. Oprolbaar zijn ze ook.

De Adventure daktent is voor Campwerk één van de meest succesvolle kampeermiddelen
De Adventure daktent is voor Campwerk één van de meest succesvolle kampeermiddelen.

De bodem is uit glasvezel versterkt polyester. De keuze voor dit materiaal betekent dat de bodem ongevoelig is voor deuken én licht in gewicht blijft. Bij de ladder is nu een hor, waarmee je vanuit je bed ook zicht naar die zijde hebt. Hier is ook het gebogen dak goed zichtbaar. De daktent is optioneel uit te breiden met een handig bagagenet onder de bodem voor je schoenen of klapstoel.

De Campwerk daktent is er in 2 maten, de 2-persoons Adventure 140 en 3-persoons Adventure 165. Tevens is er een aanritsbare ondertent met kuipzeil beschikbaar. Met slechts 60 kg is de Adventure ook geschikt voor compacte auto’s.

Meer informatie: www.campwerk.de

Campers en caravans

Voor meer kampeernieuws klik je hier. Ben je op zoek naar een camper of caravan? Op onze website staan vele modellen te koop. Tweedehands en gebruikt. In alle soorten en maten. Hier bekijk je het huidige aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws