Geplaatst op: 18-08-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Veilig online: verwijderen frauduleuze advertenties

Veilig online: verwijderen frauduleuze advertenties

De kampeermarkt is booming. Tot en met juli werden er dit jaar bijna negenduizend nieuwe campers en caravans verkocht, zoals blijkt uit dit bericht van Nu.nl. Ook op onze website merken we de toename in interesse in campers en caravans. Het is belangrijk dat dit veilig kan en we doen er alles aan om frauduleuze advertenties te weren.

Daarom hebben we een Advertentie Fraude Detectie Systeem geïmplementeerd waarmee CampersCaravans.nl nog veiliger is geworden. Sinds het implementeren van dit systeem zijn nagenoeg alle frauduleuze advertenties van onze website gehaald. Daarnaast worden nieuwe advertenties binnen 12 uur gedetecteerd en zonder pardon verwijderd.

We ontdekken oplichters snel door te scannen op het land van herkomst (te zien aan de gebruikte creditcards) in combinatie met de voertuiginformatie. Verder weten we nu dat deze advertenties meestal op vrijdagavond/zaterdagnacht worden geplaatst.

Veilig online

Ook Campers.nl

Ook op de recent door ons gelanceerde website Campers.nl draait dit Advertentie Fraude Detectie Systeem met succes. Campers.nl is een gebruiksvriendelijke campermarktplaats waar camperliefhebbers hun hart kunnen ophalen. De vormgeving en interface zijn modern, snel en gebruiksvriendelijk. Camperaars kunnen hun voorkeuren aangeven, zodat ze precies de campers te zien krijgen waar ze naar op zoek zijn. Dus ook op deze website kunnen bezoekers eenvoudig én veilig een camper vinden of verkopen.

Onze tips

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands camper of caravan? Dan is het belangrijk om zelf ook alert te blijven. In dit artikel geven we je meerdere tips. Is de prijs bijvoorbeeld te mooi om waar te zijn? Of zie je allemaal gekke letters in het e-mailadres? Dan heb je kans dat je met een oplichter te maken hebt. Kom je er een tegen die wij nog niet hebben gespot? Dan horen we het graag! Stuur een mail naar info@camperscaravans.nl en wij verwijderen de advertentie direct.

Op zoek naar een camper

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog het laatste kampeernieuws?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws