Geplaatst op: 04-12-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Vansport V300d Geotrek: omgebouwde V-Klasse

Vansport V300d Geotrek: omgebouwde V-Klasse

Steeds meer auto’s worden omgebouwd tot een unieke auto. Zoals de BMW M4 camper waar je meer over leest in dit artikel. Ook de Vansport V300d Geotrek is een prachtig voorbeeld van een omgebouwde wagen. Het is een camper die voort is gekomen uit de bedrijfswagen van Mercedes, de V-Klasse. Maar wat kan deze omgebouwde V-Klasse eigenlijk allemaal?

Een ding is zeker met deze camper: je valt op. Maar dat is niet het enige dat deze camper zo aantrekkelijk maakt. Voor de echte roadtrip fans is dit de ideale camper. Onder andere door de motor met 239 pk en 500 Nm. In combinatie met een negentraps automaat haal je de 100 km/u binnen 8,5 seconde!

Vansport V300d Geotrek
Het dak en de dakdrager van de camper.

Standaard editie

De standaard editie van de Vansport V300d Geotrek is voorzien van vierwielaandrijving met banden met een goeie grip. Bovendien is de rijhoogte verhoogd met 30 millimeter zodat je niet vast komt te zitten. Naast deze eigenschappen beschikt de camper over LED-lampen op het dak en een dakdrager met een reservewiel. Deze laatste eigenschappen zijn verplicht.

Vansport V300d Geotrek
Het opklapbed met bergruimte van de camper.

Interieur

De binnenkant van de Vansport V300d Geotrek is simpel maar chique. De camper beschikt over leren bekleding. Daarnaast is er als slaapverblijf een opklapbed met daaronder bergruimte.

Verliefd geworden? Je moet snel zijn! Er worden namelijk maar tien van deze campers gebouwd…

Vind jouw ideale camper

Op zoek naar jouw ideale camper? Kijk ook eens in het ruime aanbod van CampersCaravans.nl, zowel nieuwe als gebruikte campers. Bekijk hier het actuele aanbod. Of lees hier het laatste kampeernieuws.

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws