Geplaatst op: 12-08-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 5 minuten
Van Duinkerken: ontspannen winkelen

Van Duinkerken: ontspannen winkelen

Vakantie, vrije tijd of sporten betekent in de visie van Van Duinkerken vooral ontspannen. De voorpret van een vakantie of een bergwandeling begint daarbij al bij het uitkiezen van een nieuwe voortent voor de caravan of het passen van een paar geschikte wandelschoenen voor een mooie tocht door de bergen. Voor dit doel is het plezierig winkelen aan de Arkerpoort 1 in Nijkerk.

Historie Van Duinkerken

In het begin van de jaren ’70 maakte Jan van Duinkerken van zijn meelschuur een showroom voor caravans. Na meer dan 50 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot de grootste overdekte camping- en sportwinkel van Midden-Nederland. Van Duinkerken Rekreatie B.V. met inmiddels de tweede generatie Jan van Duinkerken aan het roer, biedt een brede collectie caravans, tenten, kampeerartikelen en alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van actieve vrijetijdsbesteding. Denk bijvoorbeeld aan materialen voor zomer- en wintersporten, wandelsport en kleding.

De winkel van 7000m2 vol outdoor en kampeerartikelen
De winkel van 7000m2 vol outdoor en kampeerartikelen

De winkel biedt op een prominente zichtlocatie aan de A28, een brede collectie caravans, tenten, kampeerartikelen en al het andere wat je maar kunt bedenken op het gebied van actieve vrijetijdsbesteding. Denk bijvoorbeeld aan materialen voor zomersporten of wintersporten, wandelsport en kleding. Je kunt er rustig rondstruinen en er is altijd een ter zake kundige medewerker in de buurt voor een goed advies. Toch is Van Duinkerken niet alleen een megastore van 7000m2 in outdoor en kampeerartikelen, de webshop is minstens even uitgebreid. Naast een groot assortiment en een persoonlijke benadering heeft Van Duinkerken nog twee belangrijke kenmerken: kwaliteit en service.

Kwaliteit

Bij Van Duinkerken tref je louter topmerken aan. Bijvoorbeeld caravans van Fendt en Hobby of tenten van Outwell, Bardani en Coleman. Gebruikte caravans vormen ook een onderdeel van het aanbod. Wanneer je hier een tweedehands caravan koopt met een waarde boven de € 3500,- valt deze onder de garantieregeling van Bovag of Focwa. En mocht je een caravan gekocht hebt van een particulier of via een verkoopsite als CampersCaravans.nl, dan kan Van Duinkerken deze voor je keuren en taxeren.

Service

Iets waar je altijd op kan terugvallen is de service van het bedrijf. Of het nu gaat om het waxen van je ski’s, het bespannen van een tennisracket of het herstellen van een schade aan de caravan, in de werkplaats van Duinkerken werkt uitsluitend gespecialiseerd en vakbekwaam personeel. Bovendien is Van Duinkerken aangesloten bij Bovag, Focwa en Achmea Schadeherstel.

Van Duinkerken: ontspannen winkelen

Wat koopt je zoal bij Van Duinkerken?

Caravans

Van Duinkerken is dealer van aantrekkelijke topmerken zoals Fendt en Hobby caravans, zowel nieuw als occasions met Bovag-garantie met alle bijbehorende accessoires zoals voortenten, luifels, relaxstoelen, movers of een airco.

Bagagewagens

Een brede keuze uit verschillende maten van het kwaliteitsmerk Daxara. Alle opties zijn ook verkrijgbaar, zoals een imperiaal of een fietsgoot.

Tenten

Bij Van Duinkerken vind je grote en kleine tenten zoals koepeltenten, opgooitenten, lichtgewicht tenten, tunneltenten, Tipi-tenten en oppomptenten van topmerken zoals Outwell, Bardani, Coleman, Easy Camp en Eurotrail.

Sportmaterialen en sportkleding

Voor topatleten of beginners biedt Van Duinkerken een gevarieerd aanbod in de juiste hardware en outfit voor o.a. voetbal, hockey, korfbal, tennis, schaatsen, skiën, wandelen, running, fitness en fietsen.

Sportmaterialen en sportkleding

Kleding

Naast sportkleding is er ook een breed assortiment in badkleding, outdoorkleding en sportieve casual kleding.

Outdoor

Voor een comfortabel verblijf in de rimboe biedt Van Duinkerken de beste slaapzakken, slaapmatten of luchtbedden, rugzakken, sandalen en accessoires zoals messen, zaklampen, verrekijkers of zonnebrillen.

Kampeerartikelen

Van barbecuesets tot verloopstekkers en van koelkasten tot kampeerverlichting. Alles om van een kampeervakantie een succes te maken vormt een onderdeel van het assortiment.

Sociaal Betrokken

Van Duinkerken staat midden in de samenleving. De onderneming laat dit duidelijk zien door zo aardig te zijn in Hoevelaken, Nijkerk en Vathorst diverse sportverenigingen te sponsoren. Dezelfde positieve houding ervaar je als klant wanneer je de wel erg mooie en grote shop aan de A28 bezoekt of online een bestelling plaatst. Laatstgenoemd heeft overigens nog een leuke extra in petto. Zolang de voorraad strekt ontvang je bij een bestelling uit de webshop van Duinkerken de laatste editie van CampersCaravans Magazine. Een reden te meer om je sport of kampeerspullen bij deze specialist te bestellen.

Meer informatie: www.vanduinkerken.com

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog een aantal campertesten of caravantesten?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws