Geplaatst op: 20-10-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Vakantiebeurs 2021 verplaatst naar april

Vakantiebeurs 2021 verplaatst naar april

Het zijn voor heel veel verschillende vakgebieden en branches natuurlijk bijzondere tijden. Maar dromen van een vakantie of het vooruit plannen voor volgend jaar, kan uiteraard alsnog. En wat is lekkerder dan inspiratie opdoen op dé vakantiebeurs van het jaar? Helaas kan dat in 2021 niet al direct in januari, maar wordt het dit keer april. En dat is niet erg, want dan kun je direct in de vakantiesfeer wanen waar iedereen zo naar uitkijkt. 

April 2021

Vanwege de huidige, uitzonderlijke tijd en de verwachting dat consumenten ook in 2021 hun vakantie later gaan plannen dan tot nu toe gebruikelijk, wordt de Vakantiebeurs 2021 eenmalig verschoven van januari naar 8 t/m 11 april. De Vakdag, die traditioneel voorafgaat aan het evenement, wordt nu gespreid over twee dagen, op 6 en 7 april.

Uiteraard zullen de dagen er vanwege de COVID-19 maatregelen anders uit komen te zien. De beurs wordt ruim opgezet, alle activiteiten worden georganiseerd volgens het 1,5-meterprotocol en aan de hand van looproutes en tijdsloten wordt ervoor gezorgd dat het nooit te druk wordt op de beursvloer. Er wordt ook gekeken naar online alternatieven.

De beurs

De Vakantiebeurs is zowel een vakbeurs, een beurs voor vakmensen uit de toeristen- en/of reisbranche, als een consumentenbeurs voor geïnteresseerden in vakantie en vakantiebestemmingen en mogelijkheden over de hele wereld. Ieder jaar is er een aparte dag voor vakmensen.

Houd de website van de Vakantiebeurs in de gaten voor alle ontwikkelingen rondom de jaarlijkse beurs.

Alvast wat inspiratie opdoen voor volgend reisseizoen? Lees alles over kampeergebieden binnen en buiten Nederland.
Nog op zoek naar een eigen camper of caravan? Bekijk hier ons gehele aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws