Geplaatst op: 15-05-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Vakantie in Nederland? Het kan!

Vakantie in Nederland? Het kan!

Voor veel mensen vallen de geplande vakantie door de coronacrisis weg. Maar het goede nieuws is dat in ons eigen land genoeg te beleven is voor diegenen die alsnog even ertussen uit willen. We kunnen naar het strand, de natuur in en goed genieten van de verschillende steden die wij hebben.

Bookingen piek

Wat opvalt is dat er een ongekende piek is ontstaan in het aantal boekingen van een vakantiehuisje in Nederland. Natuurhuisje.nl heeft nu al 2 keer meer reserveringen als vorig jaar en Belvilla 40 procent meer. Belvilla, de marktleider in de Benelux, verwacht dat de zomer en najaarboekingen nog verder gaan pieken. Veel Nederlanders die normaal naar het buitenland gaan, zullen ervaren dat in Nederland zelf heel veel mooie plekken nog zijn te ontdekken, vertelt het bedrijf aan het Parool.

De provincies

Op het moment zijn provincies Gelderland, Zeeland, Overijssel, Noord-Holland en Limburg het populairst en worden drukke steden en plekken nog altijd vermeden. Mocht je de natuur in willen, dan heeft Natuurhuisje.nl de perfecte oplossing. Zij verhuren ‘afgelegen’ huisjes en bieden een ‘contactloos verblijf’. De verhuurder maakt het huisje extra schoon en de sleutel wordt voor de huurder ergens verstopt, zodat die op elk gekozen moment zelf kan inchecken.

Verder zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

  • De horeca kan maar gedeeltelijk open. Maak een reservering of probeer zoveel mogelijk in je vakantiehuisje te koken.
  • Bij campings wordt nog altijd eigen sanitair vereist.
  • Houd te allen tijden rekening met de 1,5 meter afstand.

Houd ons blog in de gaten voor alle provincies en de mogelijkheden die zij bieden om toch nog te kunnen genieten van uw vakantie. En bekijk ook eens de verschillende kampeergebieden waar we in het verleden al over hebben geschreven.

Een eigen camper of caravan is natuurlijk ook een geweldige optie voor een mooie vakantie Bekijk ons gehele aanbod op CampersCaravans.nl.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws