Geplaatst op: 21-04-2020 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: 2 minuten
Uit eten in een caravan

Uit eten in een caravan

Buiten de deur dineren is helaas in deze corona-tijden nog even niet mogelijk. Daarentegen is de mens erg creatief en komen we met zeer veel ingenieuze ideeën. Zo ook Rob Jassen. Hij organiseert een diner voor twee in een caravan!

Ontstaan

Janssen vond dat het hoog tijd werd om zelf weer eens met en verrassing te komen. De verjaardag van een vriend was dan ook de ideale gelegenheid. Gezien de corona maatregelen was een feestje zoals eerder natuurlijk niet mogelijk. Ze waren opzoek naar een leuke ervaring voor Janssen zijn vriend en zijn vrouw. Toen kwamen ze op het idee om de caravan om te toveren! Deze stond namelijk klaar voor de vakantie maar die kon natuurlijk niet doorgaan.

Intiem moment

De caravan die eerst was klaargestoomd voor de vakantie, werd nu klaargestoomd voor een romantisch ‘quarantaine-diner voor twee’. Er is een rode loper die je begeleidt naar de ingang van de caravan. Kaarslicht mag natuurlijk niet ontbreken zowel buiten als binnen. Gepaard met een oude pick-up voor een leuk achtergrond muziekje. Perfect om een intiem momentje met je partner te herleven.

De vriend van Janssen was uitermate verrast echter was hij niet de enige die het een fantastisch idee vond. Veel mensen uit de buurt reageerde erg enthousiast en nu is de caravan dus voor iedereen te huur!

Huren

De standaardprijs voor het diner bedraagt 245 euro. Voor dat bedrag wordt de caravan naar de gewenste locatie gereden en na twee uur weer opgehaald (voor 45 cent per kilometer).

Heb jezelf nog een caravan staan die was klaargestoomd voor de vakantie? Tover hem dan zelf om tot een romantisch plekje voor jou en je partner. Zo heb je toch nog iets om samen naar uit te kijken!

 

Lees het volledige artikel op AD.nl

Zelf opzoek naar een caravan? Bekijk dan ons aanbod op Camperscaravans.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws