Geplaatst op: 13-07-2018 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 2 minuten
Trouwborst voortaan Hulst Campers

Trouwborst voortaan Hulst Campers

Per 1 Juli 2018 is Trouwborst Campers uit Marknesse onder een nieuwe naam actief. Het bedrijf werd 5 jaar geleden overgenomen door de familie Hulst. Toen een half jaar geleden het besluit viel om te verhuizen was daar ook het moment om verder te gaan onder de eigen naam, Hulst Campers.

Nieuwe locatie Hulst Campers

De nieuwe locatie is een bestaand bedrijfspand met behoorlijk wat aanpassingen om optimaal en weer weer jarenlang de mooiste jong gebruikte Hymers te kunnen aanbieden. De bedrijfsvoering blijft onveranderd. Een focus op de in- en verkoop van jong gebruikte integraal campers, met name van het merk Hymer.

Specialist in Hymer

De specialisatie in Hymer campers zorgt ervoor dat Hulst Campers kan garanderen de mooiste jong gebruikte exemplaren in de nieuwe showroom te hebben staan. Hulst Campers staat voor een persoonlijke benadering. Alle campers staan in een ruime sfeervolle showroom om ze comfortabel te bezichtigen.

Bijna alle Hymer campers zijn uitgevoerd met de meest denkbare opties. Heeft er toch nog wensen? Hulst Campers heeft een eigen serviceafdeling waar heel veel mee mogelijk is om een camper op maat te personaliseren.
Hulst Campers
Eén van de vele voordelen van een integraal camper is wanneer je zittend vanuit een comfortabele pilotenstoel, al rijdend kunt genieten van een schitterend panorama uitzicht. Om zó Europa ontdekken is een beleving apart.
Omdat bij een integraal camper de auto en het woongedeelte één geheel zijn, wordt er een zee aan binnenruimte gecreëerd. Deze ruimte is geïsoleerd en volledig verwarmd zodat alle seizoenen optimaal camperplezier bieden. De beschikbare ruimte wordt bij een integraal camper optimaal benut. Voor Hulst Campers reden genoeg zich in dit segment van de markt te specialiseren.

De nieuwe adresgegevens:

Hulst Campers
Meppelerweg 153
8344 XW Onna
0527-204056
info@integraalcampers.nl
www.integraalcampers.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws