Geplaatst op: 13-10-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Trackpointer: beveilig je camper of caravan

Trackpointer: beveilig je camper of caravan

Je camper of caravan is een kostbaar bezit. Logisch dat je er niet aan moet denken dat deze onrechtmatig van eigenaar zou wisselen. Mocht dit toch gebeuren, dan kun je met een gps-tracker van Trackpointer je geliefde camper of caravan altijd supersnel terugvinden.

Het liefst voorkom je natuurlijk diefstal. Maar de realiteit is dat campers en caravans ongewenst meegenomen worden. Ook traditionele alarmsystemen kunnen dat vaak niet verhinderen. Het is in deze tijd gelukkig technisch mogelijk om de schade tot een minimum te beperken. Het systeem van Trackpointer zorgt ervoor dat jouw gestolen kampeermiddel gemakkelijk terug te vinden is, waar ook ter wereld. De gps-tracker is een efficiënt beveiligingsmiddel voor jouw kostbare bezit.

De gps-tracker is een efficiënt beveiligingsmiddel voor jouw kostbare bezit.
De gps-tracker is een efficiënt beveiligingsmiddel voor jouw kostbare bezit.

Het systeem van Trackpointer bestaat uit een kleine, geavanceerde centrale die verschillende technologieën combineert. De gps-tracker wordt volkomen onzichtbaar ingebouwd. Zo hebben jij en de politie de camper of caravan snel en waarschijnlijk zonder enige schade teruggevonden. Je kunt tenslotte direct actie ondernemen.

Zeer sterke GPS ontvanger

De beveiliging van Trackpointer bestaat uit een zeer sterke gps ontvanger. Dat is door de behuizing van jouw camper of caravan ook wel nodig. De beveiliging werkt bovendien draadloos, handig omdat je niet altijd de beschikking hebt tot stroom. De tracker staat in verbinding met de servicecentrale, waardoor de exacte locatie van de gestolen camper of caravan eenvoudig is vast te stellen. Vanwege de ongekende effectiviteit van deze systemen eisen meerdere verzekeraars tegenwoordig deze passieve beveiliging.

Met een gps-tracker van Trackpointer kun je je geliefde camper of caravan altijd supersnel terugvinden.
Met een gps-tracker van Trackpointer kun je je geliefde camper of caravan altijd supersnel terugvinden.

Over Trackpointer

Trackpointer is onderdeel van AN Products & Services, gevestigd in Wadenoijen, Nederland. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en leveren van beveiligingsoplossingen voor auto’s, motoren, vaartuigen, landbouwmachines, trailers, objecten met een hoge emotionele waarde en nog veel meer. Het bedrijf staat voor eenvoudige transparante beveiliging en fleetmanagementoplossingen.

Meer informatie? Kijk op www.trackpointer.nl

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog het laatste Kampeernieuws?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws