Geplaatst op: 06-12-2023 Geschreven door: ArimpexAdmin Leestijd: 3 minuten
Tips voor vakantie met een leaseauto

Tips voor vakantie met een leaseauto

Wanneer je op vakantie wilt gaan, dan is het goed om natuurlijk voorbereid op pad te gaan. Zo kan het zijn dat je graag met de auto op vakantie wilt gaan. Dit is natuurlijk geen enkel probleem met een goede auto. Verder is het ook verstandig om je goed voor te bereiden als je met de auto op vakantie wilt gaan. Hieronder lees je diverse tips die jou kunnen helpen om toch op vakantie te gaan met de auto, zelfs als je een leaseauto hebt. 

1. Een leaseauto

Allereerst is het natuurlijk verstandig om een auto te regelen als je op vakantie wilt gaan met de auto. Zo kan het zijn dat jullie zijn uitgekomen bij een leaseauto. Dit kan gemakkelijk geregeld worden als je bijvoorbeeld een eigen zaak hebt. Zo kun je met gemak zakelijk leasen, zodat je alle gemaakte kilometers voor werk ook mee kunt rekenen. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor particulier leasen. Het is echter wel van belang dat je een geschikte auto uitkiest, om op die manier zorgeloos op vakantie te kunnen. Op 123Lease kun je diverse auto’s vinden die je kunt gaan leasen. Kies er dus eentje uit die helemaal past bij jou of juist bij jouw bedrijf en ga genieten van veel veilige kilometers.

2. Overleg met het leasemaatschappij

Als je eenmaal een mooie auto hebt gevonden waarmee je de grens over wil gaan, dan is het natuurlijk wel verstandig om langs je leasemaatschappij te gaan. De auto is namelijk niet van jou, maar van het leasebedrijf. Zij moeten daarom ook toestemming geven dat de auto de grens over mag gaan. Op die manier kun je met gemak op vakantie gaan zonder problemen. Zorg er dus voor dat je een buitenlandverklaring meeneemt op vakantie, om zo problemen en andere opstootjes bij de grens te voorkomen.

3. Check de auto

Als laatste is het natuurlijk ook verstandig om je auto te laten checken voordat je besluit om een heel eind te gaan rijden. Zo kan het zijn dat je banden aan vervanging toe zijn, dat je je olie even bij moet vullen en dat je moet checken of de auto eventueel een caravan kan meetrekken. Op die manier is het verstandig om voor vertrek je auto even een onderhoudsbeurt te geven. Zo kun je met een gerust hart de auto instappen om een mooie vakantie tegemoet te komen. Je weet zeker dat alles goed gecheckt is en dat alles werkt zoals het zou moeten. Op die manier heb je een minder grote kans op pech tijdens het rijden.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws