Geplaatst op: 14-07-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Thule Caravan Superb: Fietsendrager voor op de Dissel

Thule Caravan Superb: Fietsendrager voor op de Dissel

De fietsen mee op vakantie is een goede manier om de omgeving te verkennen, ’s ochtends broodjes halen, ’s avonds naar het dorpje. Om ze net zo aangenaam te transporteren is de Thule Caravan Superb de meest begeerde fietsendrager voor op de dissel. Een prima plek voor het extra gewicht.

Er zijn meerdere manieren om je fietsen mee te nemen met een caravan. Vouwfietsen passen er vaak wel ergens in. Het dak van de auto kan plaats bieden. Op een drager aan de achterwand komt ook vaak voor en dat kan eigenlijk beter op de dissel aan de voorzijde. Daarmee voorkom je op den duur lekkage of vervorming van de achterwand.

Caravan op CampersCaravans.nl

Ook is het qua gewicht, rij-eigenschappen en kogeldruk de beste plek. Een onbereikbare disselbak is bij de Thule Caravan Superb opgelost. Deze drager is voorzien van een kantelsysteem en klapt met fietsen en al opzij. De disselbak blijft zo altijd bruikbaar.

De Caravan Superb van Thule is er in een standaard uitvoering en in een Short Version. Het verschil is de diepte van de drager. De fietsendragers van Thule zijn ook geschikt voor elektrische fietsen. Het draagvermogen is 60 kilo. Standaard passen er twee fietsen op, maar uitbreiding naar drie kan ook.

Meer informatie: www.thule.com

Groot aanbod

Nog op zoek naar een caravan? Bekijk hier ons huidige aanbod caravans

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws