Geplaatst op: 23-06-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Thetford iNDUS: een slim sanitairsysteem

Thetford iNDUS: een slim sanitairsysteem

iNDUS is een revolutionair sanitairsysteem waarmee camperaars gemiddeld tot zeven dagen off-grid kunnen kamperen. Met de Thetford iNDUS afvoermodule wordt al het afvalwater, zowel grijs als zwart, in één keer afgevoerd op een uiterst hygiënische manier.

Je hoeft daardoor niet meer rond te lopen met de afvaltank. En met een efficiënte toiletspoeling en hergebruik van grijswater, wordt er een grote hoeveelheid schoon water bespaard. Een slimme manier van afvoeren dus.

Drie vloeistoffen

De drie speciaal ontwikkelde vloeistoffen voor grijswater, spoelwater en zwart water worden automatisch in de benodigde hoeveelheid gedoseerd. In de iNDUS-app is alle relevante informatie te vinden. Je ziet onder meer het niveau van de vloeistoffen, van de verschillende tanks en waar de dichtstbijzijnde looslocatie is. Het Thetford iNDUS sanitairsysteem won eerder de European Innovation Award 2021 en recentelijk een Red Dot Award.

Al het afvalwater wordt in één keer afgevoerd op een uiterst hygiënische manier.
Al het afvalwater wordt in één keer afgevoerd op een uiterst hygiënische manier.

Meer informatie: www.thetford-europe.com

Groot aanbod campers en caravans

Met je eigen camper of caravan op vakantie? Op onze website staat een groot en actueel aanbod nieuwe en gebruikte campers en caravans. Bekijk hier het aanbod. Nog meer interessant kampeernieuws bekijk je hier.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws