Geplaatst op: 18-12-2019 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: minder dan 1 minuut
Tesla CyberCamper: Voorschot op de nabije toekomst

Tesla CyberCamper: Voorschot op de nabije toekomst

Mooi of niet, dichter bij een stealth fighter komt een auto niet. De Cybertruck van Tesla kende een opvallende introductie wat natuurlijk prima past bij deze besteller van de nabije toekomst. Een bedrijfsauto die ook voor camperaars interessant is. Daktent erop, buitenkeuken eraan of een caravan erachter. De mogelijkheden zijn legio.

De Cybertruck heeft een hoog Mad Max gehalte. Robuust is een andere omschrijving. Beschikbaar met één, twee of drie motoren. De eerste heeft achterwielaandrijving. De andere twee hebben vierwielaandrijving. De laatste kan in 2,9 seconden van 0 naar 100 sprinten met een actieradius van respectievelijk 402, 483, of, voor een camper interessanter, 805 kilometer. Het trekgewicht gaat van 3,4 tot aan 6,3 ton. Elke caravan kan daardoor mee.

De vanafprijs zou rond de € 36.000 uitkomen. De versie met twee motoren rond de € 45.000. De duurste moet € 63.000 gaan kosten. De truck van Tesla is volgens de planning beschikbaar vanaf eind 2021. Er zijn reeds meer dan 150.000 reserveringen geplaatst.

Meer informatie: www.tesla.com

Op zoek naar een camper van de huidige tijd? Kijk dan eens op CampersCaravans.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws