Geplaatst op: 22-08-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Terra Wind: camper en boot in één

Terra Wind: camper en boot in één

Een camper waar je ook mee kunt varen: dat is de Terra Wind Amphibious RV. Een ideale combinatie van een boot en een camper. Voorzien van alle luxe, zodat je volgende vakantie een buitengewone ervaring wordt.

We schreven al vaker op ons blog over bijzondere campers. Zo lees je hier alles over kamperen op niveau met de Maxus V90 Villa Editie of lees je hier over de magie van de Liners.

Het Amerikaanse bedrijf Cool Amphibious Manufacturers International (CAMI) heeft de Terra Wind, een amfibie-camper, ontwikkeld. CAMI heeft onder andere de Amphibious Responder gemaakt: een voertuig ontworpen voor noodsituaties. Ook is CAMI de ontwerper van de Hydra-Terra, een amfibische tour bus.

Voor de liefhebbers van kamperen en de watersport heeft CAMI de Terra Wind ontworpen. Met deze camper van bijna 13 meter kan je je zowel op land als in het water verplaatsen. Dit geheel in stijl en luxe.

Luxe vakantie

Met deze camper ben je helemaal klaar voor een luxe vakantie. De camper is voorzien van een jacuzzi waarin je heerlijk kunt ontspannen. Verder is de camper voorzien van marmeren vloeren, lederen bekleding en een queensize bed. Tot slot is achterop de camper ruimte voor bijvoorbeeld twee jetski’s of om gewoon lekker van de zon te genieten.

Terra Wind interieur
Het interieur van de Terra Wind (Foto van Wheelsage)

Geen vaarbewijs

Een voordeel aan de Terra Wind is dat je geen vaarbewijs nodig hebt in Nederland. Dit omdat de camper kleiner is dan 15 meter en een maximum snelheid heeft van 13 kilometer per uur in het water. Deze 13 kilometer per uur is onder het limiet van 20 kilometer per uur. Boven de 20 kilometer per uur is er wel een vaarbewijs nodig. De topsnelheid van de Terra Wind op het land is 128 kilometer per uur.

CAMI Terra Wind
De achterkant van de Terra Wind (Foto van Wheelsage)

Voor de liefhebbers: de camper is verkrijgbaar vanaf €715.000. Voor deze prijs heb je dan natuurlijk wel een camper en boot in één…

Meer lezen

Meer lezen over het laatste kampeernieuws? Bezoek hier onze blog. Nog op zoek naar je eigen camper of caravan? Bekijk het huidige aanbod hier.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws