Geplaatst op: 27-05-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Tenttrailer Red Ruby als bedoeïenentent

Tenttrailer Red Ruby als bedoeïenentent

De Red Ruby is een nieuwe tenttrailer van Campooz. Hierin is plaats voor maximaal zes personen. Gert en Raoul van het tenttrailermerk uit Assen introduceerden de unieke nieuweling tijdens een live event op Facebook. 

Gert ontwierp de nieuwe tenttrailer. “Ik wilde al lang iets maken wat uitstraling had van een bedoeïenentent”. De eerste schets maakte hij twee jaar geleden. Vooral de vorm van de tent was een uitdaging. Door deze kruislings te laten openklappen, lukte het toch om het te produceren.

Zes slaapplaatsen

De Red Ruby staat op een robuuste Duitse trailer. Deze is voorzien van een extra lange dissel waar drie fietsen op passen. Op de trailer is de grootste slaapcabine bevestigd. Door de wanden die naar buiten lopen, ontstaat een diamantvorm. Campooz noemt deze cabine van 2,20 x 1,70 meter groot de master bedroom. Het bed van 2,10 x 1,70 x 0,10 meter is bereikbaar via een trapje aan het voeteneind. Aan beide zijden van de master bedroom is nog een slaapcabine van 2,20 x 1,60 meter te bevestigen. Daarmee zijn er in totaal zes slaapplaatsen.

Het grondzeil is los neer te leggen. In tegenstelling tot de andere tenttrailers heeft Red Ruby geen dakluik, maar wél een groot ventilatierooster aan de achterzijde. De tent is gemaakt van TenCate KD 24/38-doek en blauw van kleur. Optioneel is de Red Ruby tenttrailer van Campooz uit te breiden met een luifel

campooz red ruby

Meer informatie: www.campooztenttrailers.nl

Nieuwe camper of caravan

Op zoek naar een camper of caravan? Bekijk het huidige aanbod op CampersCaravans.nl. Je kunt natuurlijk ook meer kampeernieuws lezen, of ontdekken welke campertesten en caravantesten we hebben gedaan.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws