Geplaatst op: 07-04-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: minder dan 1 minuut
Swift Monza: compacte maar volwaardig

Swift Monza: compacte maar volwaardig

Swift is een grote Britse caravan- en camperproducent waarvan wij in Nederland vooral de Sprite caravans kennen. Onlangs introduceerde deze bouwer echter de Monza buscamper, ook met het stuur aan de goede kant.

Hoewel wat kleiner heeft de Monza toch een compleet keukenblok en een bruikbare eettafel aan boord. En dat terwijl de camper met een lengte van vijf meter niet veel langer is dan een personenwagen. Basis vormt de Ford Tourneo Custom. Deze heeft een 128 pk 2,0-liter Ford EcoBlue-motor en handgeschakelde zesbak.

De verschuifbare achterbank is op rails gemonteerd en biedt ruimte aan drie niet al te grote personen. Uiteraard kun je de achterbank ook ombouwen tot een tweepersoonsbed van 205 x 111 cm. Het hefdak biedt ook een tweepersoons slaapplaats, met een formaat van 189 x 110 cm. Zo kun je in dit kleine camperbusje toch met vier personen slapen.

Bekijk de Swift Monza hier.

Je eigen camper of caravan

Nog op zoek naar je eigen camper of caravan? Bekijk het huidige aanbod van campers en caravans op CampersCaravans.nl. Of lees meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws